Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
Ελλάδα«Κλαiει» η Κρήτη για το ασύλλnπτο δράμα: Γαμπρός & πεθερά έφυγαν μαζί...

«Κλαiει» η Κρήτη για το ασύλλnπτο δράμα: Γαμπρός & πεθερά έφυγαν μαζί από τη ζωή, το τpαγικό παιχνίδι της μοίρας

Ένα μακάβριο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μία οικογένεια από την Κρήτη, όταν γαμπρός και πεθερά άφησαν μαζί την τελευταία τους πνοή.

Τα δύο συγγενικά πρόσωπα έφυγαν από τη ζωή τις ίδιες μέρες, με αποτέλεσμα να τελείται σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο για τη μνήμη τους από κοινού.

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας στον Κάτω Ζαρό, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, συγγενείς και συγχωριανοί τίμησαν τον ένα χρόνο από την απώλεια του Μανώλη Χαλκιαδάκη, που το 2022 έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στα 53 του μόλις χρόνια, και της πεθεράς του Κατερίνας Δουλγεράκη που από δραματική συγκυρία της μοίρας είχε αποβιώσει λίγες μέρες πριν από το γαμπρό της.

257 1585x893 1

Ήταν απόγευμα της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου του 2022 στην Κρήτη, όταν ο Μανώλης Χαλκιαδάκης, πατέρας ενός γιου και μίας κόρης, πρόσωπο ιδιαίτερα ενεργό στα κοινά, στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έφυγε από ανακοπή καρδιάς, μετά από μια έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε αμέσως μετά την επίσκεψή του σε ελαιουργείο του Ζαρού, όπου πήγε να ξεφορτώσει ελιές.

Λίγες μόλις μέρες πριν η σύζυγος του πενθούσε, μαζί με την οικογένειά της, το χαμό της μητέρας της την οποία έμελλε να ακολουθήσει, εντελώς απρόσμενα, ο γαμπρός της.Τα πιο σημαντικά