«Κιβωτός του Κόσμου» – «Η πρεσβυτέρα τον έκαψε τον πατέρα Αντώνιο, φαίνεται αγχωμένη»

21 Νοεμβρίου, 2022 7:24 ΜΜ
More videos

“Τον έκαψε, τον έκαψε με όλη την συμπεριφορά της και τον λόγο της. Στο απόσπασμα φαίνεται αγχωμένη, ενοχοποιημένη και απολογητική, τον έκαψε”, λέει ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας για την πρεσβυτέρα του πατέρα Αντωνίου, αναφορικά με τις καταγγελίες για την “Κιβωτό του Κόσμου”.

Ειδικότερα, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μιλώντας για τη “χιονοστιβάδα” καταγγελιών κακοποίησης παιδιών στην “Κιβωτό του Κόσμου” στην εκπομπή του ALPHA “Super Κατερίνα” μίλησε για την ενοχοποιητική στάση της πρεσβυτέρας που “έκαψε” τον σύζυγό της, πάτερ Αντώνιο.

“Τον έκαψε, τον έκαψε με όλη την συμπεριφορά της και τον λόγο της. Στο απόσπασμα φαίνεται αγχωμένη, ενοχοποιημένη και απολογητική, τον έκαψε” δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντωνίου, μιλώντας στην ΕΡΤ την περασμένη Παρασκευή, εξέφρασε την αγανάκτηση και τη λύπη της ίδιας αλλά και όλου του διοικητικού συμβουλίου, “γιατί το θέμα πήρε φοβερές διαστάσεις, χωρίς εμείς να γνωρίζουμε κάτι. Την καταγγελία τη μάθαμε ξαφνικά χθες το μεσημέρι από τα κανάλια. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν συμφέροντα που θέλουν να χτυπήσουν το έργο μας. Πιστεύουμε ότι τα παιδιά αυτά καθοδηγούνται από κάπου”.

Δείτε το βίντεο: