Κοιτάξτε προσεκτικά αυτή την πισίνα. Δεν είναι αυτό που φαίνεται!

26 Ιανουαρίου, 2016 7:33 ΜΜ
More videos

Με την πρώτη ματιά βλέπετε μια συνηθισμένη πισίνα, αλλά με μια πιο προσεχτική ματιά παρατηρείτε, ότι υπάρχουν “παγιδευμένοι” άνθρωποι κάτω από την επιφάνεια της πισίνας.

“Η Πισίνα” είναι μια εγκατάσταση τέχνης του Αργεντινού καλλιτέχνη, Leandro Erlich. Στην πραγματικότητα δεν είναι μια πισίνα, αλλά μια ψευδαίσθηση.

Σύμφωνα με το Designrulz: “Η επιφάνεια είναι γεμάτη με 12 εκατοστά νερού και γι’ αυτό μοιάζει αληθινή. Οι άνθρωποι κάτω από την επιφάνεια της πισίνας φαίνεται να είναι πραγματικά εγκλωβισμένοι στον βυθό. Από πάνω τους αιωρείται ένα στρώμα νερού μόλις 12 εκατοστών πάνω από ένα διαφανές γυαλί. Κάτω από το γυαλί είναι ένας άδειος χώρος με γαλαζοπράσινους τοίχους, στους οποίους έχουν πρόσβαση οι θεατές.”

Δείτε τις εικόνες παρακάτω

fake-swimming-pool-4-600x777 fake-swimming-pool-3-600x399 Screen-Shot-2016-01-24-at-11-600x804

Για την κατασκευή της “Πισίνας”, ο Αργεντινός καλλιτέχνης Leandro Erlich έφτιαξε μια κανονική πισίνα. Η μόνη διαφορά ήταν ότι είχε λιγοστό νερό μέσα.

Το νερό υπάρχει μόνο στην κορυφή και έχει μόλις 12 εκατοστά βάθος. Ο υπόλοιπος χώρος είναι τελείως άδειος και χωρίζετε με ένα κομμάτι ακρυλικού.

Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν, να κάνουν άλματα ή ό,τι άλλο θέλουν στο υπόγειο τμήμα της πισίνας, που περιβάλλεται από γαλαζοπράσινους τοίχους.

Από πάνω φαίνεται σαν είναι εγκλωβισμένοι οι άνθρωποι κάτω στον βυθό. Πραγματικά εκπληκτικό!
Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε πόσο απίθανη είναι η “Πισίνα”

Ακολουθήστε μας στο facebook: