Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΚυψέλη μαζεύει αυτόματα το μέλι μόνη της και χωρίς να ενοχλεί τις...

Κυψέλη μαζεύει αυτόματα το μέλι μόνη της και χωρίς να ενοχλεί τις μέλισσες

Δύο μελισσοκόμοι από την Αυστραλία, ο Stuart και ο γιος του Cedar Anderson (honeyflow.com), ανακάλυψαν μια συσκευή που επιτρέπει την αυτόματη εξαγωγή του μελιού από τις κυψέλες χωρίς να ενοχληθούν οι μέλισσες.

Η εφεύρεση επιτρέπει στους μελισσοκόμους να συλλέγουν το μέλι από τις κυψέλες τους εύκολα και γρήγορα αφήνοντας τις μέλισσες στην ησυχία τους!

tilestwra.gr - Αυτόματη κυψέλη συλλέγει το μέλι χωρίς ενόχληση!

Η πανέξυπνη αυτή εφεύρεση λειτουργεί παρέχοντας στις μέλισσες ένα μερικώς ολοκληρωμένο τοίχο με κυψέλες κηρήθρας, που στη συνέχεια θα ολοκληρώσουν δημιουργώντας το δικό τους κερί.

Αφού συμπληρώσουν τις κυψέλες αυτές με μέλι και τις καλύψουν με κερί, ο μελισσοκόμος μπορεί να ανοίξει το άλλο άκρο, επιτρέποντας στο μέλι να ρέει προς τα έξω από ένα σωλήνα χωρίς να ενοχλήσει τις μέλισσες. Οι μέλισσες απλά θα ανοίξουν εκ νέου τις κυψέλες και θα τις γεμίσουν ξανά!

7ec3f6ea5dbfb744f1468008abe49032

Έχουν ήδη συγκεντρώσει πάνω από 3.000.000 δολάρια μέσω της crowdfunding πλατφόρμας indiegogo για την δημιουργία αυτής της εφεύρεσης.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα τους στο honeyflow.com

tilestwra.gr - Αυτόματη κυψέλη συλλέγει το μέλι χωρίς ενόχληση!tilestwra.gr - Αυτόματη κυψέλη συλλέγει το μέλι χωρίς ενόχληση!tilestwra.gr - Αυτόματη κυψέλη συλλέγει το μέλι χωρίς ενόχληση!

Περισσότερες πληροφορίες και πληροφορίες για την αγορά της στο: honeyflow.com

Τα πιο σημαντικά