Το κινητό τηλέφωνο μιας γυναίκας της έσωσε την ζωή στο μακελειό του Λας Βέγκας

4 Οκτωβρίου, 2017 6:52 ΜΜ
More videos

Ένα κινητό τηλέφωνο μιας γυναίκας που βρισκόταν στην μοιραία συναυλία στο Λας Βέγκας της έσωσε από θαύμα την ζωή. Το ροζέ iPhone της την κράτησε στην ζωή και σταμάτησε την σφαίρα να μπει μέσα της από τους πυροβολισμούς του 64χρονου συνταξιούχου Στέφεν Πάντοκ.

Η γυναίκα που μπήκε σε ταξί είπε στον οδηγό ότι το iPhone της έσωσε τη ζωή και αυτός τράβηξε μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

Στην φωτογραφία το iPhone δείχνει διαλυμένο και ραγισμένο από την σφαίρα.

Περισσότεροι από 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Λας Βέγκας σε μία ένοπλη επίθεση που αποδεικνύεται η πιο φονική που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία των ΗΠΑ.

Η επίθεση έλαβε χώρα κοντά στο ξενοδοχείο Mandalay Bay κατά τη διάρκεια μίας υπαίθριας συναυλίας κάντρι μουσικής όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ από όροφο εναντίον του συγκεντρωμένου πλήθους.

Ύποπτος ως δράστης της επίθεσης ένας 64χρονος ντόπιος, ο Στέφεν Πάντοκ, αυτοκτόνησε πριν οι αστυνομικοί εισβάλουν στον 32ο όροφο του Mandalay Bay. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν γνωρίζει τίποτα για τις πεποιθήσεις του υπόπτου ούτε ποιο ήταν το κίνητρό του, ενώ προχώρησαν στη σύλληψη μίας γυναίκας, της Μαριλού Ντάνλεϊ, την οποία οι αρχές περιέγραψαν ως «συνεργάτη».

[dailymail] [businessinsider]

Ακολουθήστε μας στο facebook: