Κινητό τηλέφωνο ανατινάζεται στην τσέπη ενός άντρα μπροστά σε κάμερα ασφαλείας

5 Οκτωβρίου, 2017 7:32 ΠΜ
More videos

Φτηνά τη γλίτωσε ο υπάλληλος ενός ξενοδοχείου στην Ινδονησία όταν το κινητό τηλέφωνο μάρκας Samsung που είχε στην τσέπη του εξερράγη με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά το πουκάμισό του και τελικά να υποστεί – ευτυχώς – μόνο ελαφρά εγκαύματα.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο άτυχος υπάλληλος να βάζει το χέρι στην τσέπη του παντελονιού του καθώς, όπως είπε αργότερα, ένιωσε το κινητό του να ζεσταίνεται. Τότε το κινητό τηλέφωνο, το οποίο ήταν μοντέλο Grand Duos, εξερράγη με αποτέλεσμα το πουκάμισο του υπαλλήλου να πιάσει φωτιά και αυτός έντρομος να προσπαθεί να τη σβήσει από πάνω του.

«Άρχισα να νοιώθω μια ζέστη και ένιωσα κάτι να δονείται. Πριν να καταλάβω τι έχει συμβεί και από που προέρχονταν όλα αυτά έπιασα φωτιά και πανικοβλήθηκα» περιέγραψε ό,τι συνέβη ο υπάλληλος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη στιγμή της έκρηξης ο υπάλληλος χρησιμοποιούσε ταυτόχρονα στο κινητό του το WiFi, το Bluetooth και το GPS. Ο ίδιος είπε ότι είχε το τηλέφωνο αυτό από το 2013 και δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο πρόβλημα.

Εκπρόσωπος της Samsung Ινδονησίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία διερευνά το συμβάν λέγοντας ότι «για εμάς η ασφάλεια των πελατών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα». Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν χρόνο η Samsung είχε υποχρεωθεί να αποσύρει τα Samsung Galaxy Note 7 μετά από επανειλημμένα κρούσματα εκρήξεων που τότε είχαν αποδοθεί σε ελαττωματικές μπαταρίες.

[dailymail] [thema]