Κινέζα αγόρασε σπίτι με τα iPhone 7 που τις έδωσαν δώρο οι 20 εραστές της.

4 Νοεμβρίου, 2016 4:35 ΜΜ
More videos

Μία Kινέζα αξιοποίησε τη γοητεία που ασκεί στους άνδρες σε συνδυασμό με την υπερβολική αξία των νέων smartphones της Apple για να αγοράσει σπίτι στην εξοχή. Ζήτησε από είκοσι εραστές να της αγοράσουν από ένα iPhone 7. Ύστερα πούλησε τα κινητά σε μία εταιρεία ανακύκλωσης.

chinese-woman-convinces-20-boyfriend-buy-iphone7s-buy-house-2

Πόσο αξίζει ένα νέο iPhone 7 στην Κίνα; Από 855 ευρώ (6388 γουάν) μέχρι 1.000 ευρώ (7188 γουάν). Ενα σπίτι; Είκοσι iPhone και είκοσι εραστές. Ναι, καλά διαβάσατε. Μία πανούργα Κινέζα, αξιοποίησε την –μάλλον πρωτοφανή- επιρροή που ασκεί στους άνδρες σε συνδυασμό με την υπερβολική αξία των νέων smartphones της Apple για να κάνει πραγματικότητα ένα μεγάλο όνειρο.

Ζήτησε από είκοσι εραστές της να της αγοράσουν ο καθένας από ένα νέο iPhone. Το έκαναν. Υστερα πούλησε καθένα από αυτά σε έναν ιστότοπο ανακύκλωσης κινητών («Hui Shou Bao») έναντι 120.000 γουάν (16.000 ευρώ). Τα χρήματα τα κατέθεσε ως προκαταβολή για ένα σπίτι στην εξοχή!

chinese-woman-convinces-20-boyfriend-buy-iphone7s-buy-house-1

Ετσι μετατρέπεις την αξία των τεχνολογικών προϊόντων του 21ου αιώνα στην παραδοσιακή αξία που έχει η ακίνητη περιουσία. Την ιστορία αφηγήθηκε στη διαδικτυακή πλατφόρμα Tian Ya Yi Du ένας χρήστης με το ψευδώνυμο «Proud Qiaoba».

Το BBC που λατρεύει να εξιχνιάζει τέτοιες υποθέσεις, διασταύρωσε τις πληροφορίες και επαλήθευσε ότι δεν επρόκειτο για τρολάρισμα. Επικοινώνησε με εκπρόσωπο της εταιρείας ο οποίος διαβεβαίωσε ότι όντως δέχθηκαν πρόταση από μία γυναίκα στις αρχές Οκτωβρίου και ότι έδωσαν 6.000 γουάν (δηλαδή 800 ευρώ) για καθένα από τα είκοσι κινητά.

«Ολοι στο γραφείο συζητάνε για αυτό», είπε στην ανάρτηση ο «Proud Qiaoba». Φανταστείτε τι θα συζητούν οι είκοσι εραστές για την Σιαολί -όπως την κατονόμασε ο χρήστης στο φόρουμ. Η Σιαολί, λοιπόν, «δεν προέρχεται από εύπορη οικογένεια», όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα. Ζει στη Σεντζέν μια μεγάλη πόλη στο νότιο τμήμα της νότιας Κίνας στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, βόρεια του Χονγκ Κονγκ. Η μητέρα της είναι νοικοκυρά, ο πατέρας της είναι μετανάστης εργάτης. «Οι γονείς της έχουν γεράσει και ίσως αισθάνεται το χρέος να τους αγοράσει επιτέλους ένα σπίτι. Αλλά είναι ακόμη απίστευτη η μέθοδος που χρησιμοποίησε!».

chinese-woman-convinces-20-boyfriend-buy-iphone7s-buy-house-3

Ο κόσμος του Διαδικτύου έχει διχαστεί. Είναι ιδιοφυής ή υποκρίτρια; «Εγώ δεν μπορώ καν να βρω έναν εραστή. Εκείνη έχει είκοσι και μάλιστα ταυτόχρονα. Και τους καταφέρνει να της αγοράσουν από ένα iPone 7. Θα ήθελα να της ζητήσω να μου διδάξει τις δεξιότητές της», έγραψε χρήστης –το πιθανότερο γυναίκα- στην κινεζική πλατφόρμα Sina Weibo.

[ΒΒC] [protagon]