ΚΙΝΑΛ: Σαρωτική νίκη Ανδρουλάκη με πάνω από 60%

12 Δεκεμβρίου, 202110:06 ΜΜ

ΚΙΝΑΛ: Σαρωτική είναι η νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη έναντι του Γιώργου Παπανδρέου στα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών του ΚΙΝΑΛ. Με τη συμμετοχή να ξεπερνά τους 206.000 πολίτες, ο Ν. Ανδρουλάκης, στο 10% των (ανεπίσημων) καταμετρημένων ψήφων ο Ν. Ανδρουλάκης λαμβάνει πάνω από 65% των ψήφων με τον Γ. Παπανδρέου να βρίσκεται μόλις στο 35%.

Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα στο 15 με 20% των ψήφων αναμένονται γύρω στις 20:45, ενώ πιο ολοκληρωμένη εικόνα θα υπάρχει γύρω στις 22:30.

Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ένα τελικό αποτέλεσμα στο οποίο ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, θα έχει μπροστά στο ποσοστό του τον αριθμό 6.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, οι κάλπες έκλεισαν μισή ώρα αργότερα (19:30), με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα να ανακοινώνονται γύρω στις 21.00 το βράδυ, έχοντας πάντα καταχωρήσει και σημαντικό δείγμα από την Αττική.

Η ψηφοφορία διεξήχθη έτσι κι αλλιώς με πιο γρήγορους ρυθμούς σε όλα τα εκλογικά τμήματα -δεν άνοιξαν μόνο πέντε σε κάποια μικρά νησιά του Αιγαίου- καθώς δεν καταγράφηκαν «ουρές» από την διαδικασία που ακολουθήθηκε την περασμένη Κυριακή για την υποβολή αίτησης-διαπίστευσης από τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News