Κικίλιας: «Θα πάω στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό»

24 Ιανουαρίου, 2018 9:24 ΠΜ
More videos

Την πρόθεσή του να παραβρεθεί στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό, εξέφρασε ο Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας την ανησυχία του για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τόνισε ότι ο Έλληνας δεν επιτρέπει και δεν αντέχει εκπτώσεις σε ό,τι αφορά την πατρίδα, χαρακτηρίζοντας προκλητικό το γεγονός ότι «ο κ. Τσίπρας κουνάει το δάχτυλο».

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε ένα θέμα που άνοιξε η κυβέρνηση, μην τυχόν οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δεν μαζεύονται, προσθέτοντας πως όταν οι Έλληνες κάθονται στον καναπέ τους και δεν συμμετέχουν, οι έχοντες δημόσιο βήμα γκρινιάζουν, ενώ όταν οι Έλληνες αποφασίζουν να πλημμυρίσουν τη Θεσσαλονίκη, κάποιοι τρομάζουν. «Εμείς όχι» σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως στα Σκόπια θα πρέπει να αλλάξουν το Σύνταγμά τους, τα ονόματα στο αεροδρόμιο, στα αγάλματα, στα σχολικά βιβλία του.

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ ανέφερε ότι η βούληση τής ΝΔ είναι να μην υπάρχει η λέξη «Μακεδονία» ή παράγωγά της, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για μυστική διπλωματία. «Αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα γίνουν αν συνεχιστεί η μυστική διπλωματία. Εμείς έχουμε πατριωτική συνείδηση και ασκούμε αντιπολίτευση. Δεν θα αφήσουμε τίποτα να γίνει μυστικά» σημείωσε.

Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας με δήλωσή του, εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τον οποίο κατηγόρησε πως λέει ψέματα σχετικά με την εξαγορά των δανείων των στελεχών και των απόστρατων των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Ο κ. Καμμένος εμπλουτίζει καθημερινά την ατζέντα των ψεμάτων του.

Τώρα υπόσχεται την εξαγορά των δανείων των στελεχών και των αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αντί να δίνει υποσχέσεις ανεφάρμοστες, παράνομες και αντισυνταγματικές, ας επιστρέψει τουλάχιστον, έστω και με τρία χρόνια καθυστέρηση, το υπόλοιπο 50% των αποδοχών που τους οφείλει σε συμμόρφωση με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης», αναφέρει.

Πηγή: tanea

Ακολουθήστε μας στο facebook: