Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚικίλιας για Μπαλατσινού: «Άφησε πολλά πράγματα πίσω της για μένα»

Κικίλιας για Μπαλατσινού: «Άφησε πολλά πράγματα πίσω της για μένα»

«Είμαι χαζομπαμπάς, το παραδέχομαι! Ο γιος μου γεννήθηκε Χριστούγεννα του 2020 και προφανώς άλλαξε τη ζωή μας. Ξυπνάει πρωί και παίζω μαζί του πριν φύγω και αν είμαι τυχερός τον προλαβαίνω στο τέλος της μέρας να του δώσω ένα φιλί πριν κοιμηθεί. Αυτό που κάνω έχει ακριβό τίμημα. Είμαι τυχερός που έχω μία οικογένεια που με αγαπάει και με φροντίζει και με στηρίζει, δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς τη γυναίκα μου και φυσικά ο ερχομός του Παναγιώτη έδωσε ακόμα περισσότερα πράγματα και στους δύο», είπε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας το πρωί της Μεγάλης Τρίτης μέσα από το «Mega Καλημέρα» για το γιο του.

  • Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στη γέννα, δήλωσε: «Υπήρξαν δυσκολίες και για τους δύο. Χαίρομαι που ήμουν εκεί και νομίζω τις ξεπεράσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι θείο δώρο ο Παναγιώτης».

Για τη Τζένη Μπαλατσινού, τόνισε: «Είναι και σύντροφος και σύζυγος και μαμά. Ήταν και είναι εξαιρετική επαγγελματίας. Δεν είναι και εύκολο να κάνει καριέρα με μένα δίπλα της. Άφησε πολλά πράγματα πίσω της. Και την τηλεόραση και τα sites της και ότι υπήρχε. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να πει κάποιος το παραμικρό. Προσπαθεί να κάνει άλλα πράγματα και τα κάνει πάντα πετυχημένα. Η ίδια ιεραρχεί τα πράγματα, αλλά πάνω απ΄ όλα είναι μαμά και σύντροφος. Είναι απίστευτο πως τα προλαβαίνει όλα μέσα στη μέρα».

«Συζητάμε και μου λέει την άποψή της. Θέλω να είμαι ειλικρινής: Πιστεύω στις γυναίκες, θεωρώ ότι είναι πιο ψύχραιμες από τους άνδρες. Βλέπουν τα πράγματα πιο αντικειμενικά και τα φιλτράρουν. Έχουν ένα ένστικτο, δεν ξέρω αν είναι το μητρικό ένστικτο. Αν ακούγαμε τις γυναίκες λίγο περισσότερο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα στον κόσμο», είπε κλείνοντας.
Τα πιο σημαντικά