Κηφισιά: Ληστές μπήκαν σε σπίτι και πυροβόλησαν πισώπλατα τον ιδιοκτήτη

2 Απριλίου, 2018 8:44 ΠΜ
More videos

– Οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι στην Κηφισιά τα ξημερώματα – Ο ιδιοκτήτης φαίνεται ότι αντέδρασε και τον πυροβόλησαν δύο φορές – Το θύμα είναι 52 ετών, γνωστός επιχειρηματίας – Μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο – Οι πυροβολισμοί σήμαναν συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά. Ξημερώματα, λίγα λεπτά μετά τις πέντε, ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Ο τρόμος είχε την μορφή δύο κουκουλοφόρων ληστών. Όλα δείχνουν ότι οι δράστες εισέβαλαν με όπλα και όταν ο ιδιοκτήτης αντέδρασε δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν δύο φορές.

Ο άτυχος 52χρονος μεταφέρθηκε με δύο τραύματα στην πλάτη στο νοσοκομείο Γ. Γεννημετάς και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Οπλισμένοι και αδίστακτοι

Οι δράστες φαίνεται ότι ήταν αποφασισμένοι για όλα. Γνώριζαν προφανώς ότι ολόκληρη η οικογένεια βρίσκεται στο σπίτι και έτσι πήγαν οπλισμένοι και με κουκούλες. Όταν ο άτυχος ιδιοκτήτης ένα τέταρτο μετά τις πέντε αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει και πήγε να ελέγξει ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αδίστακτους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε διαπληκτισμός και τότε ο ένας από τους δύο δράστες σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον άτυχο 52χρονο δύο φορές. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι τα τραύματά του είναι στην πλάτη, γεγονός που ίσως μαρτυρά ότι προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να σκοτώσουν.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δυο επικίνδυνους ληστές.

[newsit] [skai]

Ακολουθήστε μας στο facebook: