Κηδεία Κατσίφα: Πλημμύρισαν με ελληνικές σημαίες οι Βουλιαράτες

8 Νοεμβρίου, 2018 2:59 ΜΜ
More videos

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο χωριό Βουλιαράτες για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Περίπου 2.000 άνθρωποι έχουν φτάσει στο χωριό για την τελετή και μάλιστα σχεδόν όλοι κρατούν ελληνικές σημαίες. Νωρίτερα, στην πλατεία του χωριού έψαλαν τον εθνικό ύμνο.

kosmos01
kosmos02
kosmos03

Κοινοποιήστε το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΙΖΑΣΤο σημείο που τον δολοφόνησαν, σε απάτητα βουνά, οι φίλοι του ψελνουν τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟΑποκλειστικό ρεπορτάζ αύριο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕSPRESSO

Gepostet von Nikos Nikolizas am Donnerstag, 8. November 2018

Επίσης υπάρχουν συνθήματα και για τη Μακεδονία και σημαίες στις οποίες αναγράφεται: «Η Μακεδονία είναι ελληνική». Μάλιστα υπάρχουν και πολλοί δημοσιογράφοι όχι μόνο από Ελλάδα, αλλά και από Αλβανία. Το σύνθημα που ακούγεται περισσότερο είναι το «Κωνσταντίνε ζεις, εσύ μας οδηγείς».

kosmos04
kosmos08
kosmos05
kosmos06

Τα έξοδα της κηδείας θα καλυφθούν από τον δήμο Δρόπολης.

kosmos12
kosmos11
kosmos10
kosmos09

Στους Βουλιαράτες έχει φτάσει για την κηδεία και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης.

kosmos13
kosmos07

Επί ποδός βρίσκονται όλη μέρα και οι αστυνομικές και τελωνειακές δυνάμεις στην Κακαβιά, καθώς η κίνηση προς Αλβανία είναι αυξημένη. Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται είναι εξονυχιστικοί: οι επιβάτες πρέπει να κατεβαίνουν από τα λεωφορεία και να δέχονται σχολαστική έρευνα. Απαγορευτικές είναι όχι μόνο οι ελληνικές σημαίες, αλλά και τα στρατιωτικά ρούχα. Το πρώτο ενισχυμένο μπλόκο από την ελληνική αστυνομία γίνεται στο Καλπάκι και ακολουθεί ενδελεχής έρευνα σε οχήματα και επιβάτες στον Μεθοριακό Σταθμό της Κακαβιάς.

Gepostet von Himara.gr am Donnerstag, 8. November 2018