Κηδεία Γιάννη Φλωρινιώτη: Η τραγική ειρωνεία με τις ανθοστήλες που ήταν για την κόρη του

9 Ιουνίου, 20238:31 ΜΜ

Σήμερα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά τελέστηκε η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Τα δυο από τα τρία του παιδιά, Άννα και Νίκος, η σύζυγός του Μάχη αλλά και άλλοι αγαπημένοι φίλοι και κόσμος που τον αγάπησε μέσα από τη μουσική του, βρέθηκε εκεί για να του πει το τελευταίο “αντίο”.

  • Η κόρη του Άννα μάλιστα, είναι εκείνη που φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες για την κηδεία του αγαπημένου της πατέρα. Ο “βασιλιάς” της, όπως τον αποκαλούσε, στην τελευταία του κατοικία θα οδηγηθεί ντυμένος στο λευκό κοστούμι που τον έχει χαρακτηρίσει και το είχε ως επιθυμία, μαζί με το γεμάτο διαμάντια μικρόφωνό του αλλά και έναν ιδιαίτερο στολισμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η Μάρω Κανελλάκη στην εκπομπή Τ-Live, οι ανθοστήλες που βρίσκονταν μέσα στην εκκλησία γύρω από τη σωρό του είναι διακοσμημένες με swarovski και πρόκειται για τις ανθοστήλες που η Άννα Φλωρινιώτη είχε κανονίσει να έχει στον δικό της γάμο, τον οποίο όμως λόγω κορονοϊού δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει.

Η Άννα Φλωρινιώτη φρόντισε να στείλει και δυο στεφάνια με κόκκινες καρδιές δηλώνοντας και με αυτό το τρόπο την αγάπη για τον πατέρα της.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News