Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚι άλλος παίκτης του Survivor με δική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ –...

Κι άλλος παίκτης του Survivor με δική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Μαζί του σεφ του MasterChef

Οι παίκτες του Survivor μοιάζουν να έχουν την τιμητική τους στον ΣΚΑΪ ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αυτό ακριβώς αποδεικνύει και η περίπτωση του πρωταθλητή κολύμβησης Γιάννη Δρυμωνάκου, ο οποίος ετοιμάζεται να αναλάβει εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου. Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικού περιεχομένου project.

Μαζί του και ένας παίκτης του MasterChef που είδε την καριέρα του να απογειώνεται μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο ίδιος ο Γιάννης Δρυμωνάκος, άνοιξε τα χαρτιά του στη Φωφώ Μπόνιου και μίλησε στο «TV Έθνος» για τα νέα τηλεοπτικά του σχέδια.

482854b0d7debcad34256a3825a0d56f

Τι είπε;

«Είναι μια ιδέα που πραγματικά και οι δυο μας θέλαμε να κάνουμε πολύ. Έχει να κάνει με ταξίδια σε ακριτικά νησιά. Μαζί με το team της εκπομπής θα ανακαλύπτουμε την άλλη πλευρά του νησιού, δηλαδή θα ψάχνουμε αθλητικές δραστηριότητες και θα συνομιλούμε με κατοίκους της περιοχής για να μαθαίνουμε την ιστορία κάθε τόπου.

Στο τέλος της ημέρας ο Γιάννης Αποστολάκης θα μαγειρεύει μια σπεσιαλιτέ του νησιού βάζοντας φυσικά και τη δική του πινελιά σε κάθε συνταγή.

ae960ef498f9cf892ab1ed8e8264d82d

Θέλουμε να προβάλουμε τον τόπο μας, να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδας μας και είναι κάτι που αρέσει και στους δυο μας.

Η εκπομπή είναι ένα οδοιπορικό που θα κινείται γύρω από τη γαστρονομία και τα προϊόντα ενός τόπου, θα προβάλλει μια λίστα δραστηριοτήτων για το κάθε νησί, ενώ στο επίκεντρο θα είναι οι άνθρωποι. Αυτοί που ο καθένας τους κουβαλά και μια ιστορία».

Τα πιο σημαντικά