Κι άλλος παίκτης του Survivor με δική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Μαζί του σεφ του MasterChef

7 Αυγούστου, 2018 11:49 ΠΜ
More videos

Οι παίκτες του Survivor μοιάζουν να έχουν την τιμητική τους στον ΣΚΑΪ ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αυτό ακριβώς αποδεικνύει και η περίπτωση του πρωταθλητή κολύμβησης Γιάννη Δρυμωνάκου, ο οποίος ετοιμάζεται να αναλάβει εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου. Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικού περιεχομένου project.

Μαζί του και ένας παίκτης του MasterChef που είδε την καριέρα του να απογειώνεται μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο ίδιος ο Γιάννης Δρυμωνάκος, άνοιξε τα χαρτιά του στη Φωφώ Μπόνιου και μίλησε στο «TV Έθνος» για τα νέα τηλεοπτικά του σχέδια.

Τι είπε;

«Είναι μια ιδέα που πραγματικά και οι δυο μας θέλαμε να κάνουμε πολύ. Έχει να κάνει με ταξίδια σε ακριτικά νησιά. Μαζί με το team της εκπομπής θα ανακαλύπτουμε την άλλη πλευρά του νησιού, δηλαδή θα ψάχνουμε αθλητικές δραστηριότητες και θα συνομιλούμε με κατοίκους της περιοχής για να μαθαίνουμε την ιστορία κάθε τόπου.

Στο τέλος της ημέρας ο Γιάννης Αποστολάκης θα μαγειρεύει μια σπεσιαλιτέ του νησιού βάζοντας φυσικά και τη δική του πινελιά σε κάθε συνταγή.

Θέλουμε να προβάλουμε τον τόπο μας, να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδας μας και είναι κάτι που αρέσει και στους δυο μας.

Η εκπομπή είναι ένα οδοιπορικό που θα κινείται γύρω από τη γαστρονομία και τα προϊόντα ενός τόπου, θα προβάλλει μια λίστα δραστηριοτήτων για το κάθε νησί, ενώ στο επίκεντρο θα είναι οι άνθρωποι. Αυτοί που ο καθένας τους κουβαλά και μια ιστορία».

Ακολουθήστε μας στο facebook: