Κι άλλος χωρισμός στο Power of Love: Η ανακοίνωση-ξέσπασμα παίκτριας στο Instagram

6 Αυγούστου, 20183:56 ΜΜ
More videos

Το «Power of Love» τελείωσε πριν λίγους μήνες και τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν στους πέντε σχεδόν μήνες του παιχνιδιού βγήκαν για στην κανονική ζωή μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Όπως ήταν αναμενόμενο κάποια από αυτά διαλύθηκαν γρήγορα αφού όπως αποδείχτκηκε οι συνθήκες εγκλεισμού που τους έφεραν κοντά δεν ήταν ικανές και τόσο ισχυρές να τους κρατήσουν μαζί και εκτός reality.

Πέρα από τα δύο πιο δημοφιλή ζευγάρια, Δώρος-Αθηνά και Πάνος-Στέλλα, τα οποία συνδέονται αυτή τη στιγμή και με επαγγελματικούς δεσμούς, από τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού το ένα ζευγάρι μετά το άλλο έπαιρναν δρόμους χωριστούς.

Τα τελευταία «θύματα» του φαινομένου ήταν και το τελευταίο ζευγάρι που συνδέθηκε μέσα στο παιχνίδι.

Η Μαρίνα Βεάζογλου και ο Αλέξανδρος Νατσάκος δεν είναι πια μαζί και η ανακοίνωση ήρθε από την ίδια τη Μαρίνα μέσα από δύο insta stories στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στο πρώτο αναφέρεται και τοποθετεί χρονικά το πότε συνέβη ο χωρισμός. Στο δεύτερο story ζητάει από τους ακόλουθούς της να μη ζητούν λεπτομέρεις για τον χωρισμό γιατί όπως χαρακτηριστικά γράφει «τους λόγους τους ξέρουμε οι δυο μας και δεν χρειάζεται να τους ξέρουν όλοι».

Φαίνεται ότι ακόμα ένας παραλυθένιος έρωτας που ξεκίνησε μέσα σε ένα διήμερο γνωριμίας τελειώνει άδοξα όταν έσβησαν τα φώτα της τηλεόρασης.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News