Κι άλλο βρέφος νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο: Το ξέχασε ο αστυνομικός πατέρας του, «πάγωσε» η μητέρα του όταν το είδε

8 Ιουνίου, 20234:38 ΜΜ

Ένα βρέφος, μόλις ενός έτους, στη Ρώμη, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο για πολλές ώρες.

Όπως αναφέρει το Il Fatto Quotidiano, ο πατέρας του μωρού, που εργάζεται στη γενική διεύθυνση στρατιωτικού προσωπικού του Υπουργείου Άμυνας, πήρε το παιδί στο αυτοκίνητο, προκειμένου να το πάει στον παιδικό σταθμό, που λειτουργεί από την υπηρεσία του, στην Ρώμη.

Το βρέφος δεν πήγε ποτέ στον παιδικό σταθμό

Όταν η μητέρα του μικρού κοριτσιού, ύστερα από μερικές ώρες, μετέβη στον παιδικό σταθμό, ώστε να το παραλάβει, την ενημέρωσαν πως η κόρη της δεν είχε πάει ποτέ.

Η μητέρα κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο του άνδρα της, που βρισκόταν σε διπλανό πάρκινγκ και εκεί έκανε την τραγική ανακάλυψη.

Οι κραυγές της χαροκαμένης μάνας τράβηξαν την προσοχή ενός στρατιώτη που περνούσε και έσπασε το παράθυρο του οχήματος, βρίσκοντας νεκρό το μικρό κορίτσι.

Στο σημείο μετέβη άμεσα η Πυροσβεστική και διασώστες, ωστόσο, δυστυχώς, ήταν ήδη αργά για τη μικρούλα.

Σε σοκ βρίσκονται οι γονείς του βρέφους

Οι γονείς είναι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στο κοριτσάκι τους, ενώ οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2019, στην Ιταλία, υπάρχει ειδική νομοθεσία που επιβάλλει την ύπαρξη συναγερμού σε παιδικά καθίσματα, σε μια προσπάθεια να εξαλειφθεί το σύνδρομο του ξεχασμένου παιδιού, αλλά οι εν λόγω γονείς δεν τον είχαν τοποθετήσει.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News