Κέρκυρα: Σκότωσε την σπιτονοικοκυρά του για τα νοίκια, έναν ακόμη άνδρα κι αυτοκτόνησε

6 Ιουνίου, 2021 4:17 ΜΜ
More videos

Οι οικονομικές διαφορές που είχε με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού που μίσθωνε στην περιοχή της Δασιάς στην Κέρκυρα, όπλισε το χέρι ενός άνδρα ηλικίας περίπου 55-60 ετών (σ.σ.: σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές). Ολα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Κυριακής, όταν υπήρξε ακόμη μία αντιδικία για τα μισθώματα.

Στη συνέχεια, ο μισθωτής της οικείας ηλικίας 67 ετών, πήρε ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε και πυροβόλησε εναντίον της ιδιοκτήτριας, ηλικίας 60 ετών κι ενός ακόμη ατόμου (σ.σ.: 63 ετών Ελληνας που είχε ζήσει πολλά χρόνια στη Γαλλία και είχε αγοράσει σπίτι στην περιοχή), καταφέρνοντάς τους θανάσιμα πλήγματα με τα πυρά από την καραμπίνα.

Αμέσως μετά, πήγε σε παρακείμενο χώρο και ακούγοντας τα πρώτα περιπολικά να φτάνουν έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και πάτησε ξανά τη σκανδάλη, δίνοντας τέλος στη ζωή του. Αρχικά υπήρχε η αίσθηση ότι δράστης είχε ταμπουρωθεί, γι’ αυτό και οι αστυνομικοί προσέγγισαν με ιδιαίτερη προσοχή και με προτεταμένα όπλα τον χώρο, μέχρι που διαπίστωσαν ότι ο δράστης ήταν και αυτόχειρας.

Στο σημείο έχει βρεθεί η καραμπίνα (σ.σ.: το φονικό όπλο) και σύμφωνα με πληροφορίες 6 κάλυκες από τα χρησιμοποιημένα φυσίγγια του κυνηγετικού όπλου. Επί τόπου αναμένεται και ιατροδικαστικής για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας ενημερώθηκε γύρω στις 11:30, ενώ το διπλό φονικό προκάλεσε αρχικά και το ενδιαφέρον της γαλλικής Αστυνομίας, καθώς υπήρχε η αίσθηση ότι τα θύματα ήταν Γάλλοι υπήκοοι.

Ακολουθήστε μας στο facebook: