Κεραυνοί Κύρτσου: «Θεωρεί ότι πρωταγωνιστεί στη Δυναστεία! Πήρε τις κόρες του στον Λευκό Οίκο»

17 Μαΐου, 2022 10:32 ΜΜ
More videos

«Ρεκόρ οικογενειοκρατίας και προβολής της» σημειώνει ο ευρωβουλευτής

Με δύο αιχμηρές αναρτήσεις στο Twitter, o ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος σχολιάζει την επίσκεψη του Κυριάκο Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο, μαζί με τις κόρες του.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κύρτσος σημειώνει με καυστικό ύφος ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θεωρεί ότι πρωταγωνιστεί στη γνωστή σειρά… «Δυναστεία», αφού μετά τον διορισμό του γιου του στις Βρυξέλλες, φρόντισε να συστήσει στο προεδρικό ζεύγος και τις δύο κόρες του: «Αφού διόρισε αξιοκρατικά τον γιό του στο γραφείο Ισπανού αντιπροέδρου του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο, πήρε τις κόρες του στη συνάντηση με το προεδρικό ζεύγος στον Λ. Οίκο. Θεωρεί ότι πρωταγωνιστεί στο σήριαλ Δυναστεία. Ρεκόρ οικογενειοκρατίας και προβολής της. Αρρωστημένη κατάσταση» γράφει ο Κύρτσος και συνεχίζει με νέα ανάρτηση για την αγορά των F-35:

«Εδώ ο Μπαιντενόπουλος, να και η πρόταση για F-16 στην Τουρκία. Από κοντά ο Μπάιντενάκης να και η πρόταση για αγορά από υπερχρεωμένη Ελλάδα αμερικανικών F-35. Βάλτε και τις κορούλες στον Λευκό Οίκο και περνάμε από τη διπλωματία στο φολκλόρ και τη νέα κούρσα εξοπλισμών με Τουρκία».

Πηγή: newsbreak.gr