Κενυάτης έκοψε τα χέρια της γυναίκας του επειδή δεν έμενε έγκυος, ενώ το πρόβλημα το είχε εκείνος.

3 Αυγούστου, 2016 4:50 ΜΜ
More videos

Αυτός ο άντρας στην Κένυα έκοψε το χέρι της γυναίκας του με ένα μαχαίρι, γιατί δεν μπορούσε να μείνει έγκυος μετά από 7 χρόνια γάμου, παρόλο που ο ίδιος δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει.

Η Jackline Mwende δέχθηκε άγρια επίθεση από τον Stephen Ngila στο σπίτι τους, αφού της είπε πρώτα “Σήμερα, είναι η τελευταία μέρα σου.”

Η 27χρονη καυγάδιζε με τον άντρα, επειδή δεν είχε μπορέσει να μείνει έγκυος κατά την διάρκεια του γάμου της, παρόλο που οι γιατροί υποστήριζαν, ότι ο σύζυγός της ήταν το πρόβλημα.

1

Η Jackline Mwende δέχθηκε άγρια επίθεση από τον Stephen Ngila στο σπίτι τους, αφού της είπε πρώτα “Σήμερα, είναι η τελευταία μέρα σου.

Οι γιατροί πέρυσι του είπαν, ότι το πρόβλημα γονιμότητάς του θα μπορούσε να διορθωθεί με θεραπεία, αλλά εκείνος δεν πήγαινε στα ραντεβού.

Μετά από τρεις μήνες χωρισμού, γύρισε στο σπίτι του και επιτέθηκε στην γυναίκα του με ένα μεγάλο μαχαίρι, κόβοντας τα δυο χέρια της συζύγου του.

Η 27χρονη είχε τραύματα και στο κεφάλι της. Το περιστατικό προκάλεσε την οργή των πολιτών της Κένυα.

“Έφυγε από το σπίτι πριν από 3 μήνες και γύρισε την περασμένη Κυριακή. Όταν άνοιξα την πόρτα, μου είπε “Σήμερα, είναι η τελευταία σου μέρα” και άρχισε να με χτυπάει με ένα μαχαίρι”, ανέφερε η 27χρονη κοπέλα.

2

Η 27χρονη έφερε πολλά τραύματα και στο κεφάλι της. Η υπόθεση προκάλεσε μεγάλη οργή στους πολίτες της Κένυα.

Ο άντρας συνελήφθη μια μέρα αργότερα και τώρα βρίσκεται υπό κράτηση.

“Αυτό είναι ένα πολύ σοκαριστικό περιστατικό για την Κένυα. Χαιρόμαστε, που η αστυνομία συνέλαβε τόσο γρήγορα τον δράστη και ελπίζουμε, ότι ο νόμος θα εφαρμοστή στην πλήρη μορφή του. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε τους δράστες να δρουν ατιμώρητοι, όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν.”

“Η κυβέρνηση πρέπει να λάβει μια στάση μηδενικής ανοχής για την προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών. Πρέπει να διασφαλιστεί, ότι η αστυνομία της Κένυας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένη για να αντιμετωπίσει τέτοια περιστατικά, που χρήζουν ευαισθησίας και αποτελεσματικότητας”, αναφέρει ο Naitore Nyamu από τον οργανισμό “Ισότητα Τώρα”, ο οποίος προωθεί τα δικαιώματα των γυναικών.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

dailymail

Ακολουθήστε μας στο facebook: