Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΚέιτ Μίντλετον: Ο λóγος που δεν ńθελε δίπλα της τον Γουίλιαμ στο...

Κέιτ Μίντλετον: Ο λóγος που δεν ńθελε δίπλα της τον Γουίλιαμ στο βίντεο ανακοίνωσης του καpκiνου

Μία πηγή του παλατιού αποκάλυψε τον λόγο που η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να μην έχει στον πλευρό της στον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο βίντεο κατά το οποίο αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον σόκαρε την περασμένη εβδομάδα τον πλανήτη όταν αποφάσισε να αποκαλύψει ότι  έχει διαγνωστεί με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποφάσισε να μοιραστεί τη διάγνωση με τους πολίτες με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα, το οποίο ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα και στο οποίο έγραψε κάθε λέξη όπως αποκάλυψε ένας στενός φίλος της.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε πως από το συγκεκριμένο μήνυμα η Κέιτ Μίνλτετον αποφάσισε να μοιραστεί τη διάγνωση του καρκίνου της χωρίς τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, κάνοντας κάποιους να αναρωτηθούν γιατί ο σύζυγός της δεν τη συνόδευσε.

«Ήθελε να παραδώσει το μήνυμα προσωπικά μόνη της»

Μία πηγή του παλατιού μιλώντας στο PEOPLE αποκάλυψε τον λόγο που η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να μην έχει στον πλευρό της στον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

«Πρόκειται για ένα μήνυμα της πριγκίπισσας σχετικά με την υγεία της και ήθελε να παραδώσει το μήνυμα προσωπικά μόνη της» ανέφερε η πηγή, ωστόσο προσέθεσε ότι η ίδια πριγκίπισσα ξεκαθάρισε ότι ο σύζυγός της «την υποστήριζε καθ’ όλη τη διάρκεια».

«Ο Γουίλιαμ είναι εξαιρετικά υπερήφανος για τη σύζυγό του για το θάρρος και τη δύναμη που έχει δείξει όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά και από την εγχείρησή της τον Ιανουάριο», είπε η πηγή.

«Τώρα, περισσότερο από ποτέ, επικεντρώνεται στο να διασφαλίσει ότι η σύζυγός του θα έχει την ιδιωτικότητα που χρειάζεται για να αναρρώσει πλήρως και ότι τα παιδιά του θα είναι προστατευμένα από το κατανοητό ενδιαφέρον για τα νέα που μοιράστηκαν», προσέθεσε.

«Χρειάζονταν χρόνο»

Παρόλο που η Κέιτ αναφέρθηκε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά τους – τον πρίγκιπα Γεώργιο, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις – πολλές φορές κατά τη διάρκεια του μηνύματός της, θεώρησε ότι ήταν βασικό να την εκφωνήσει μόνη της – και όταν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

«Εκείνη και ο πρίγκιπας χρειάζονταν χρόνο για να διαχειριστούν τα νέα, εκείνη χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει από το χειρουργείο και εκείνη χρειαζόταν χρόνο για να το πει στα παιδιά. Αυτή ήταν η κινητήριος δύναμη», είπε ακόμα η πηγή του παλατιού.

Ο λόγος που αποφάσισε να δημοσιεύσει το βίντεο

Όταν δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο την Παρασκευή τα σχολεία είχαν κλείσει και έτσι τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ο πρίγκιπας Τζορτζ, 10 ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και ο πρίγκιπας Λούις, 5 ετών, είχαν ήδη ξεκινήσει τις διακοπές του Πάσχα.

Η απόφαση φαίνεται πως ελήφθη προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος ώστε η οικογένεια να έχει ιδωιτικότητα και να είναι μαζί τις επόμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με τη Daily Mail ένας βασικός λόγος για την ανακοίνωση-σοκ ήταν ότι η πριγκίπισσα αισθάνθηκε ότι είχε καθήκον να σκορπίσει ελπίδα σε όσους βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις και να καθησυχάσει τους βασιλικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

«Δεν έκανε το βίντεο λόγω του δράματος (σ.σ. θεωρίες συνωμοσίας και οργιώδεις φήμες) των τελευταίων εβδομάδων, αν και προφανώς έχει προκαλέσει αναστάτωση όλη αυτή η κατάσταση. Ένιωσε ότι έπρεπε να κάνει το βίντεο εξαιτίας αυτού που είναι. Έκανε το βίντεο περισσότερο, γιατί γνωρίζει ότι είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και έχει μια ευρύτερη ηγετική ευθύνη. Ήταν όλα τα λόγια δικά της, έγραψε κάθε λέξη του μηνύματος, και συγκεντρώθηκε πολύ γρήγορα», αποκάλυψε ένας φίλος της Κέιτ.

Παρόλο που η Κέιτ Μίντλετον έκανε τη δημόσια ανακοίνωση για την υγεία της μόνη της και με τα δικά της λόγια, ο σύζυγος και τα παιδιά της θα συνεχίσουν να είναι στο πλευρό της και να τη στηρίζουν. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η οικογένεια θα παρακάμψει την παράδοση χάνοντας την παραδοσιακή πασχαλινή λειτουργία της βασιλικής οικογένειας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και αντ’ αυτού θα περάσει το Σαββατοκύριακο ιδιωτικά στο σπίτι.

Μάλιστα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν σκοπεύει να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα μέχρι ο Τζορτζ, η Σαρλότ και ο Λούις να επιστρέψουν στο σχολείο μετά το τέλος των διακοπών στα τέλη Απριλίου.

Τα πιο σημαντικά