Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚέιτ Μίντλετον: Αποκάλuψη - Ο λόγος που το Μπάκιγχαμ διέψεuδε τις φήμες...

Κέιτ Μίντλετον: Αποκάλuψη – Ο λόγος που το Μπάκιγχαμ διέψεuδε τις φήμες τον Ιανουάριο

Κέιτ Μίντλετον: Με σπραρακτικά λόγια η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας εξήγησε την μάχη που δίνει με τον καρκίνο

Το Παλάτι του Κένσινγκτον αλλά και εκείνο του Μπάκιγχαμ διέψευδαν κάθε φήμη τον για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια ο λόγος ήταν πολύ σοβαρός.

Η είδηση ήρθε αφότου το Παλάτι δημοσίευσε το συγκλονιστικό μήνυμα από την Πριγκίπισσα της Ουαλίας σήμερα το απόγευμα, επιβεβαιώνοντας ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.
Στο βίντεο, η 42χρονη μίλησε ενημέρωσε για την πορεία της υγείας της, τονίζοντας πως υποβάλλεται σε «προληπτική» χημειοθεραπεία. Στις 16 Ιανουαρίου, η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε «επιτυχή» επέμβαση στην κοιλιακή χώρα με το Παλάτι του Κένσινγκτον τότε να αναφέρει πως θα παρείχε ενημέρωση μόνο «όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση».

Δυστυχώς, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση έδειξαν ότι η Κέιτ είχε καρκίνο και η πριγκίπισσα είπε ότι χρειάστηκε χρόνος για εκείνη και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για να μεταδώσουν τα νέα στα παιδιά τους «με τρόπο που να μην τα ταράξει».

Στο απόσπασμα, η Kate είπε: «Ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να σας ευχαριστήσω, προσωπικά, για όλα τα υπέροχα μηνύματα υποστήριξης και για την κατανόησή σας όσο αναρρώνω από τη χειρουργική επέμβαση.

«Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει. Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας σε πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου. Το να έχω τον William δίπλα μου είναι υπέροχο πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς επίσης. Όπως είναι η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχετε δείξει από πολλούς από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δύο», τόνισε η ίδια η Κέιτ αναφορικά με το γιατί το Μπάκιγχαμ και το Κένσινγκτον διέψευδαν με κάθε τρόπο τις φήμες, που δυστυχώς αποδείχτηκαν αληθινές.

Τα πιο σημαντικά