Καυστική η Ακρίτα με τη Λατινοπούλου: «Συγγνώμη που ασχολήθηκα κάποτε μαζί της – Δεν ήξερα»

1 Ιουνίου, 2021 11:54 ΜΜ
More videos

Με μια ιδιατέρως καυστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχολίασε η Έλενα Ακρίτα, την απαράδεκτη τοποθέτηση της πολιτεύτριας της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτης Λατινοπούλου, που προκάλεσε την οργή του ελληνικού Twitter.

Στην ουσία, η Αφροδίτη Λατινοπούλου υποστήριξε πως “οι γυναίκες με τρίχες, ραγάδες και κυτταρίτιδα είναι αποκρουστικές”, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε βίντεο που ανέβασε στα Social Media με τίτλο: “Η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως νέο “πρότυπο” ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν”:

“Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματός τους, αφήνουν τρίχες στα πόδια και τα φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους. Εγώ που είμαι γυναίκα αισθάνομαι άβολα, νιώθω ντροπή και απεχθάνομαι να βλέπω τέτοιες φωτογραφίες”.

Η Έλενα Ακρίτα διέκρινε σεξισμό στην παραπάνω τοποθέτηση και με ειρωνική διάθεση σχολιάσε ότι: “Συγγνώμη που ασχολήθηκα κάποτε μαζί της. Δεν ήξερα”.

Τα προηγούμενα επεισόδια της κόντρας Ακρίτα – Λατινοπούλου

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε προηγούμενη κόντρα που είχε με την πολιτεύτρια της ΝΔ, με αφορμή παλαιότερο σχόλιο που είχε κάνει. Ειδικότερα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου σχολιάσει τον Οκτώβριο του 2020 στο πλαίσιο διαδικτυακής συζήτησης πως: “Είναι φοβερό πως σε ένα συγκεκριμένο ποστ, σχολιάζουν πολλοί άσχετα με το θέμα ποστ. Εδώ γράφει για μια συγκεκριμένη απόφαση. Ούτε για τη Μαρφίν που συμφωνώ πως γίνανε σημεία και τέρατα, ούτε για την ασυλία του ΚΚΕ, ούτε για την πανδημία, ούτε για τα δύο νεκρά δολοφονημένα παιδιά που φέρεται να ανήκαν στη Χ.Α. Ειλικρινά θα το εκτιμούσα να μέναμε στο θέμα του ποστ”.

Η παραπάνω τοποθέτηση αναφορικά με το ΚΚΕ είχε προκαλέσει την έκρηξη της Έλενας Ακρίτα η οποία είχε σημειώσει τότε σε ανάρτησή της:

“Τί εννοεί η ανιστόρητη και αδαής κυρία που …καταδικάζει την ‘ασυλία του ΚΚΕ’; Γιατί κι από ποιον θα έπρεπε να τιμωρηθεί ένα νόμιμo και δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα; Το ΚΚΕ νομιμοποιήθηκε πριν 46 χρόνια (1974) από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα έχει συνεχή και ισχυρή παρουσία στη Βουλή. Αν η ίδια θεωρεί το ΚΚΕ εγκληματική οργάνωση όπως πχ χρυσή αυγή να το πει ευθέως. Κι ύστερα να ανοίξει και κανένα βιβλίο Ιστορίας.

Μέχρι τότε ΝΤΡΟΠΗ”.

Η κόντρα συνεχίστηκε λίγους μήνες αργότερα, όταν η Λατινοπούλου είχε αναφερθεί σε ανάρτησή της για τις δομές προσφύγων. “Τα κλειστά κέντρα πρέπει να είναι κλειστά και φυλασσόμενα σε 24ωρη βάση. Ούτε βόλτες, ούτε άδειες, ούτε τίποτα. Μόνο έτσι θα δοθεί το μήνυμα πως δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Ένα μήνα κράτηση στα κέντρα και μετά απέλαση. Αν θέλουν οι επαγγελματίες ευαίσθητοι να τους πάρουν στα σπίτια τους”, είχε αναφέρει στην ανάρτησή της.

Η Έλενα Ακρίτα, είχε αντιδράσει έντονα στο παραπάνω ποστ, γράφοντας σε δική της ανάρτηση: “Συγγνώμη ο κακοποιητικός λόγος της κυρίας δεν εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νομό; Μπορεί να μάς πει κάποιος δικηγόρος;”.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου που έχει προκαλέσει αρκετές φορές με τις εμπρηστικές τοποθετήσεις της, απάντησε στη δημοσιογράφο σε συνέντευξή της δηλώνοντας πως επιχείρησε να την φιμώσει. Η Έλενα Ακρίτα δε επανήλθε, μέχρι σήμερα όπου ξεκαθάρισε πως δεν έπρεπε εξ’ αρχής να ασχοληθεί μαζί της.

Ακολουθήστε μας στο facebook: