«Καβγάδες και ξύλο, για ασήμαντη αφορμή»: Άνοιξαν τα στόματα για την νεκρή κτηνοτρόφο, ραγδαίες εξελίξεις

25 Ιουνίου, 20234:39 ΜΜ

Κάτοικος στο Ποδοχώρι Καβάλας έδωσε απαντήσεις μιλώντας στο «Τούνελ» για τον μυστηριώδη θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου.

Ο κάτοικος αναφέρθηκε στους έντονους καβγάδες του ζευγαριού, ενώ αποκάλυψε ότι η αδικοχαμένη γυναίκα δεν είχε πρόσβαση στα χρήματά της.

«Οι εντάσεις ήταν εικόνα καθημερινή και γνωστή σ’ εμάς που τους ξέραμε. Χρόνια η ίδια κατάσταση. Σαν να μην άντεχε ο ένας τον άλλον. Προέκυπταν καβγάδες και τσακωμοί με ξύλο, για ασήμαντα πράγματα. Εκείνη η φουκαριάρα τον φοβόταν, αλλά είχε μάθει να ζει έτσι. Ο μπάρμπα Κώστας είναι ιδιότροπος άνθρωπος. Μη σας πω πως η Μάλαμα ήταν από το πρωί ως το βράδυ στα ζώα, περισσότερο γιατί δεν ήθελε να βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Γύριζε, του έβαζε φαγητό και έφευγε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο μάρτυρας σχολίασε και όσα λέγονται πως τον τελευταίο καιρό οι εντάσεις είχαν μετριαστεί. «Ναι, λένε πως τελευταία η Μάλαμα τα έβγαζε από το μυαλό της όλα και ότι αυτά που είπε σε σας ο κυρ Κώστας, είχαν συμβεί παλιότερα και όχι τώρα. Μπερδεύτηκε εκεί με τις κάμερες. Έτσι ισχυρίζονται οι συγγενείς… Η αλήθεια πάντως είναι ότι έχει πολλές παραξενιές. Ξέρω ότι είναι “σφικτός” στα χρήματα… Είχαν άγριους καβγάδες γι’ αυτόν τον λόγο.
Το παράπονο της κτηνοτρόφου – Δεν είχε πρόσβαση στα κοινά τους χρήματα

Δεν της έδινε ούτε ένα ευρώ για καφέ. Από εμάς ζητούσε. Στα χρήματα τα οποία είχαν μαζέψει μαζί τόσα χρόνια, η Μάλαμα δεν είχε πρόσβαση. Και παραπονιόταν… Δυστυχώς, δεν ήταν ένα ζευγάρι που καβγάδιζε εντός λογικών πλαισίων. Έλεγες πως ο ένας θα σκοτώσει τον άλλο. Παρόλα αυτά, δεν πιστεύω ότι ο μπάρμπα Κώστας θα μπορούσε να τη βλάψει. Δεν έχει καν τη σωματική δύναμη. Είναι μόνο ένας ιδιότροπος, ανήμπορος ηλικιωμένος πια», ανέφερε.

Ο κάτοικος μίλησε και για το κατηγορούμενο… κριάρι, που λένε πως είναι πιθανό να σκότωσε την άτυχη κτηνοτρόφο. «Το πιο επιθετικό το είχαν δώσει σε άλλον κτηνοτρόφο. Αυτό που κράτησαν ήταν άκακο. Το είπαν και οι κτηνίατροι που το είδαν και του πήραν αίμα. Ούτε ενός έτους ζωντανό…», κατέληξε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News