Καβάλα: Ανατροπή με τον θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου; Μπορεί να την σκότωσε και το ίδιο το κριάρι της

4 Ιουνίου, 20238:51 ΜΜ

Το ενδεχόμενο να έχουμε μια νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου σε ποιμνιοστάσιο, στο Ποδοχώρι Καβάλας ερευνάται από τις Αρχές.

Ενώ αρχικά έγινε γνωστό ότι δεν υπήρχε εγκληματική ενέργεια, στη συνέχεια όλα τα στοιχεία έδειξαν δολοφονία, ωστόσο τώρα δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τη ζωή της από μια… επίθεση από κριάρι!

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, η άτυχη γυναίκα είχε ρήξη σπλήνας, διάτρηση πνευμόνων, σπασμένα πλευρά, νομίζω κάταγμα στο κεφάλι και γενικότερα πολλά χτυπήματα.

Μία δεύτερη αυτοψία στο χώρο από τον ιατροδικαστή, όμως, αποκάλυψε ότι εκεί βρίσκεται και ένα επιθετικό κριάρι που ήταν της άτυχης γυναίκας, το οποίο ζυγίζει όσο ένας άνθρωπος και μάλιστα, στο παρελθόν είχε δείξει τη δύναμή του σπάζοντας ακόμα και πόρτες!

«Η υπόθεση ερευνάται ακόμα και δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Αναμένεται να γίνουν εξετάσεις στα νύχια της και στα ρούχα της για τυχόν ευρήματα.
Εκεί στο σημείο που εντοπίστηκε η γυναίκα βρέθηκε ένα κριάρι πάνω από 70 κιλά και πολύ επιθετικό. Η 68χρονη έβγαινε κάθε μέρα να ταΐσει τα ζώα.

Οπότε και δεν αποκλείεται να δέχθηκε 2-3 χτυπήματα από αυτό το ζώο. Όπως δεν αποκλείεται και η εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής όλα ερευνώνται», είπε στο newsit.gr ο ιατροδικαστής Νικος Κιφνίδης.

«Η 68χρονη γυναίκα είχε πολύ σοβαρά χτυπήματα. Έφερε κατάγματα στα πλευρά, ρήξη πνεύμονα και άλλα δυνατά χτυπήματα. Είχε ύψος 1,50 και ήταν μικροκαμωμένη. Ήταν περίπου 45 κιλά.

Σίγουρα είχε πρόβλημα οστεοπόρωσης και δε θα χρειαζόταν πολλά χτυπήματα και δυνατά για να σπάσουν τα πλευρά της και να τρυπήσουν τα πνευμόνια για να πεθάνει», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Πέντε άτομα κρατούσαν το κριάρι!

Ο ιατροδικαστής, μιλώντας για το θάνατο της γυναίκας, είπε επίσης:

«Αυτό θα μπορούσε να γίνει από έναν άνθρωπο εύσωμο, εκπαιδευμένο εγκληματία, δυνατό, αλλά από την άλλη ήταν μια φτωχή γυναίκα που δεν είχε περίεργες συναναστροφές και δεν συνδέεται.

Θα μπορούσε να είχε γίνει και από ένα δυνατό κριάρι. Το κρατούσαν πέντε άτομα σήμερα που το είδα. Πήγα γιατί ήθελα να δω το κεφάλι του».

Για το θάνατο της γυναίκας, ο ιατροδικαστής περιέγραψε:

«Η γυναίκα όταν την εντόπισε ο σύζυγός της, ήταν σαν να καθόταν στο έδαφος και ακουμπούσε σε ένα δέντρο. Μάλλον ήθελε να συνέλθει μετά τα χτυπήματα και μετά πέθανε.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα. Ήταν κοντά στο μαντρί, το πολύ 25 μέτρα από αυτό. Ο θάνατος επήλθε από εσωτερική αιμορραγία, έχασε περίπου στα δύο λίτρα αίμα».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News