Κατσίκα που διασώθηκε και υποφέρει από άγχος ηρεμεί μόνο όταν φορά κοστούμι πάπιας.

26 Νοεμβρίου, 2016 9:58 ΠΜ
More videos

Η Πόλυ είναι μια κατσίκα που διασώθηκε αλλά υπέφερε από άγχος. Αυτό, μέχρι που ο ιδιοκτήτης της, αγόρασε μια στολή πάπιας και άλλαξε τη ζωή της για πάντα. Το πλάσμα είναι τυφλό, με σοβαρά νευρολογικά προβλήματα και ελλιποβαρές. Ο άνδρας δεν γνώριζε πως η στολή που πήρε από ένα τμήμα με παιδικά σε κάποιο πολυκατάστημα, θα βοηθήσει την κατσίκα με το άγχος της. «Καθώς της την φόρεσα, ηρέμησε αμέσως» αναφέρει στο The Dodo, ο Leanne Lauricella από την ομάδα Goats of Anarchy.

Πριν από αυτό, η Πόλυ έτρεχε και έκλαιγε μανιωδώς αν δεν μπορούσε να βρει τον ιδιοκτήτη της. Επίσης, εμφάνισε και άλλες συμπεριφορές που σχετίζονται με το άγχος. «Θα έβρισκε μια γωνιά στον τοίχο του σπιτιού και θα την έγλυφε. Έτσι, όλες οι γωνίες στο σπίτι έχουν μικρά σημάδια από το στόμα της.»

Σήμερα, εκείνες οι ημέρες έχουν τελειώσει χάρις στην στολή. «Υπάρχει κάτι σχετικά με αυτό το κοστούμι της πάπιας που την ηρεμεί. Είναι σαν να βρίσκεται σε έκσταση. Κλείνει τα μάτια της και βρίσκεται αλλού.» αναφέρει ο Lauricella.

Η Πόλυ είναι μια κατσίκα που διασώθηκε αλλά υπέφερε από άγχος. Αυτό, μέχρι που ο ιδιοκτήτης της, αγόρασε μια στολή πάπιας.1

Instagram

Το πλάσμα είναι τυφλό, με σοβαρά νευρολογικά προβλήματα και ελλιποβαρές.2

Instagram

Το κοστούμι της πάπιας, βοήθησε το πλασματάκι να αποβάλει το άγχος και να ηρεμήσει.3

Instagram

«Καθώς της την φόρεσα, ηρέμησε αμέσως.»4

Instagram

«Υπάρχει κάτι σχετικά με αυτό το κοστούμι της πάπιας που την ηρεμεί.»5

Instagram

«Είναι σαν να βρίσκεται σε έκσταση. Κλείνει τα μάτια της και βρίσκεται αλλού.»6

Instagram

[Goats Of Anarchy] [Facebook] [Instagram] [thedodo]

Ακολουθήστε μας στο facebook: