Κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση

28 Απριλίου, 2021 3:18 ΜΜ
More videos

Ενώπιον του εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες οδηγήθηκε λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι κατηγορίες που του αποδίδονται αφορούν σε εγκληματική οργάνωση, ηθική αυτουργία σε έκρηξη, παραβίαση του νόμου περί όπλων, απάτη και απόπειρα εκβίασης. Μαζί στα δικαστήρια οδηγήθηκαν και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.

Ο Μένιος Φουρθιώτης

Οι φερόμενοι ως συνεργοί του

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες, καθώς, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο παρουσιαστής φέρεται να πλήρωσε 40.000 ευρώ στους δύο συλληφθέντες που εμπλέκονται στη συμπλοκή με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στη Νέα Ερυθραία, προκειμένου να πυροβολήσουν το σπίτι του ώστε να φανεί ότι ο παρουσιαστής κινδυνεύει και επομένως χρειάζεται αστυνομική προστασία.

Όσον αφορά στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι κάλυκες που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του όταν άγνωστος άνοιξε πυρ κατά της σκοπιάς που υπήρχε στο σημείο, η ηλεκτρονική του αλληλογραφία, καθώς και το DNA ενός εκ των δύο ανδρών που εντοπίστηκαν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. την Παρασκευή 16 Απριλίου στη Νέα Ερυθραία και οι οποίοι άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών.

ΠΗΓΗ: ZOUGLA.GR

Ακολουθήστε μας στο facebook: