Κατιάνα Μπαλανίκα: Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 13 χρόνια

21 Νοεμβρίου, 2022 8:16 ΜΜ
More videos

Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει ύστερα από αρκετά χρόνια στη μικρή οθόνη. Ειδικότερα, η Κατιάνα Μπαλανίκα ετοιμάζεται να παίξει σε μία ιδιαίτερη και πρωτότυπη σειρά, όπου πρωταγωνίστρια είναι η Μαρία Καβογιάννη.

Η ηθοποιός έπειτα από ένα μεγάλο διάλειμμα από την τηλεόραση, κάνει το δυναμικό comeback της. Σύμφωνα με την εφημερίδα “On Time”, η Κατιάνα Μπαλανίκα θα παίξει στη σειρά «Ζωή», που αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά στον ANT1+.

Η ιστορία επικεντρώνεται στην ομώνυμη πρωταγωνίστρια, που υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη, η οποία μία ζωή εργάζεται σκληρά για να προσφέρει στην οικογένειά της. Ωστόσο, ύστερα από ένα ατύχημα πεθαίνει. Λίγο αργότερα, όμως, επανέρχεται στη ζωή με μεταφυσικές δυνάμεις, οι οποίες θα την οδηγήσουν σε νέες και ενδιαφέρουσες περιπέτειες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τον ρόλο της Κατιάνας Μπαλανίκα στη σειρά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ηθοποιός είχε εμφανιστεί τελευταία φορά στην «Εργαζόμενη Γυναίκα» το 2013.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα που παίζει στη σειρά

Έκτοτε την έχουμε απολαύσει σε πάμπολλες θεατρικές παραστάσεις, ενώ πιο πρόσφατα την είδαμε στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του». Φέτος, πρωταγωνιστεί στην δεύτερη θεατρική παράσταση του Καπουτζίδη, «42497», στο Θέατρο Ήβη.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι.