Κάτια Ταραμπάνκο: «Τους αγαπάμε τους ποδολάγνους»

17 Φεβρουαρίου, 2021 8:28 ΜΜ
More videos

H Κάτια Ταραμπάνκο σε συνέντευξη της στο Playboy μίλησε για cringe και παραδέχθηκε ότι οι ποδολάγνοι είναι τα καλύτερα παιδιά και τους αγαπάμε.

Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας. Βλέπαμε κι εμείς Survivor γιατί πόσα Lockdown να αντέξεις μόνο με το Netflix άραγε; Μάλιστα είχαμε και μια μεγάλη αδυναμία στην Κάτια Ταραμπάνκο που μετά από τις πασαρέλες του GNTM έδειξε ότι το λέει η καρδούλα της και στους στίβους μάχης.

Η πρώην νικήτρια (έστω και κατά το ήμισυ κυρία Καγιά μας) του GNTM λοιπόν έδωσε μια video συνέντευξη στο Playboy απαντώντας σε 20 γρήγορες ερωτήσεις, με τέρμα ανεπιτήδευτο στιλ. Σε μία από αυτές κλήθηκε να απαντήσει για το ποιο είναι το πιο cringe μήνυμα που έχει λάβει από τους Fans της και δεν δυσκολεύτηκε να βγάλει τον νικητή που εκπροσωπεί τη μερακλήδικη φυλή των ποδολάγνων. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Με τα περισσότερα γελάω. Κάτι με πατούσες μου στέλνουν συνήθως, αλλά τους αγαπάμε τους ποδολάγνους».

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης ωστόσο αναφέρθηκε και στις διακρίσεις που υφίστανται οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε reality shows στη χώρα μας: «Θεωρώ ξεκάθαρα ότι αντιμετωπίζουμε διακρίσεις, γιατί θεωρούν ότι είμαι ένα κορίτσι που μπήκε στην τηλεόραση για να πάρει followers στο Instagram. Ναι μεν έχουν ανοίξει πολλές πόρτες, μετά το reality που έχω υπάρξει, αλλά θέλω να πω ότι κλείσανε και πολλές. Αυτές που κλείσανε καλά κάνανε».

Ακολουθήστε μας στο facebook: