Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚάτια Νικολαΐδου: Συγκινεί ο αδελφός της 3 μήνες μετά τον θάνaτό της...

Κάτια Νικολαΐδου: Συγκινεί ο αδελφός της 3 μήνες μετά τον θάνaτό της – «Δεν ήθελε να την επισκέπτονται στο νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα»

Σχεδόν τρεις μήνες μετά τον θάνατο της Κάτιας Νικολαϊδου, ο αδελφός της Τάκης Νικολαΐδης, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές μετά τον χαμό της, αλλά και για τις τελευταίες στιγμές που πέρασαν μαζί.

Ο Τάκης Νικολαΐδης είπε αρχικά: «Τρομερή η έλλειψή της, απλά αφήνω τον χρόνο να κυλάει. Είναι 2,5 μήνες που έχει φύγει, αλλά θα είναι μέσα μου για πάντα. Αυτό που μου λείπει πιο πολύ, είναι ότι δεν χτυπάει το τηλέφωνο με το όνομά της. Για την μητέρα μου τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, δεν αντέχεται ο χαμός παιδιού».

Δείτε το βίντεο«Όταν εγώ έκανα πρόταση στην Κάτια να βαφτίσει την κόρη μου ήταν στον πρώτο καρκίνο. Τότε κινδύνευσε να φύγει γιατί είχε πάθει μια πνευμονία. Τότε της είπα “δεν θέλω να φύγεις γιατί θέλω να βαπτίσεις το παιδί”. Δεν ξέρω αν πήρε δύναμη από αυτό αλλά έγινε καλά», εξομολογήθηκε η Κάτια Νικολαΐδου.

«Έχω στιγμές που ξεσπάω αλλά όχι μπροστά στην οικογένειά μου. Ταξιδεύω πάρα πολύ για την δουλειά μου και εκεί είναι και οι ώρες που λυγίζω. Η Κάτια σαν άνθρωπος είχε τρομερή δύναμη και αισιοδοξία. Έδινε αγάπη σε όλους. Όσο η αδελφή μου νοσηλευόταν τους τελευταίους έξι μήνες στο νοσοκομείο, συμβούλευε καρκινοπαθείς μέσω μηνυμάτων χωρίς εκείνοι να γνωρίζουν ότι εκείνη περνάει τον δικό της Γολγοθά.

Δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, ζούσε στο Βέλγιο. Είχε μια σχέση εκεί πολλά χρόνια και της είχαν γίνει και κάποιες προτάσεις από εταιρείες και δούλευε εκεί. Το τελευταίο δίμηνο η Κάτια δεν ήθελε να την επισκέπτονται στο νοσοκομείο. Φυσικά υπήρχαν άνθρωποι που της είχαν σταθεί υπερβολικά», είπε ολοκληρώνοντας ο Τάκης Νικολαΐδης.

Τα πιο σημαντικά