Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΚάτια Νικολαΐδου: Αuτά ήταν τα τελευταία λóγıα της πρıν φúγει από τη...

Κάτια Νικολαΐδου: Αuτά ήταν τα τελευταία λóγıα της πρıν φúγει από τη ζωή – Συγκıνεί ο αδελφóς της με την εξομολóγησή του

Σχεδόν δυο μήνες μετά τον θάνατο της Κάτιας Νικολαϊδου, ο αδελφός της Τάκης, μιλά για την κατάσταση υγείας της ηθοποιού τα τελευταία χρόνια και αποκαλύπτει ποια ήταν τα τελευταία της λόγια.

Ο αδελφός της Κάτιας Νικολαϊδου ξεκαθαρίζει μιλώντας στην εφημερίδα Secret και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, ότι η ηθοποιός για πολλά χρόνια είχε ξεπεράσει τον καρκίνο, σε αντίθεση με όσα γράφτηκαν και αποκαλύπτει τον λόγο που αρνούνταν τις προτάσεις που είχε για να εργαστεί.

«Η Κάτια είναι εδώ δίπλα μας, την αγαπάμε πάρα πολύ και την αισθανόμαστε κοντά μας» αναφέρει ο Τάκης Νικολαϊδης και συνεχίζει ξεκαθαρίζοντας,

«Η αλήθεια είναι πως ξαναγύρισε ο καρκίνος πριν από έναν χρόνο και κάτι. Αυτό που έχει ακουστεί είναι πως ταλαιπωρούνταν 20 χρόνια, αλλά δεν ισχύει. Η Κάτια τα τελευταία 20 χρόνια ήταν υγιέστατη. Σχεδόν δεν έκανε εξετάσεις. Ήταν πεντακάθαρη. Ο καρκίνος μας θυμήθηκε ξανά τον τελευταίο 1,5 χρόνο, αλλά δεν ήταν στους λεμφαδένες, ήταν στη γλώσσα.

Αυτόν τον καρκίνο τον καταπολέμησε, αλλά έκανε μια μετάσταση στον λαιμό και το τελευταίο 6μηνο που μπήκε στο νοσοκομείο, εκεί ήταν η ταλαιπωρία της, 6-8 μήνες. Ήθελε να απέχει εκείνη από τα καλλιτεχνικά δρώμενα»

katianikolaidou1

«Νοσηλεύτηκε στην Ελλάδα, μια 6μηνη νοσηλεία όπου βγαίναμε, ψωνίζαμε, πήγαινε κομμωτήριο, έφτιαχνε τα νύχια της. Το βράδυ γύριζε στον θάλαμο του νοσοκομείου και έκανε τις θεραπείες της. Στην ουσία από τον Σεπτέμβριο του 2023 και μετά, δε βγήκε για καφέ. Το τελευταίο δίμηνο πριν τον θάνατό της δε βγήκε από το δωμάτιο…

Η εμφάνισή της ήταν μια χαρά. Δε φορούσε περούκες, δεν υπήρχε καμία αλλοίωση. Μόνο το τελευταίο διάστημα είχε χάσει κάποια παραπάνω κιλά, ήταν που ήταν αδύνατη…. Η Κάτια “έφυγε” όπως τη θυμάται ο κόσμος, απλώς με λιγότερα κιλά.

Η μητέρα μας, τηρουμένων των αναλογιών είναι καλά. Κλαίει υπερβολικά και πηγαίνει κάθε μέρα στο νεκροταφείο» λέει σε άλλο σημείο ο Τάκης Νικολαϊδης.

nikolaidou 2 1

«Στην Κάτια γινόταν προτάσεις και από το θέατρο και την τηλεόραση… Δεν της έκαναν και δεν προχώρησε. Δεν είχε οικονομικό πρόβλημα ποτέ, από τον πατέρα μας. Η Κάτια δούλευε γιατί το αγαπούσε και όχι για τα λεφτά… Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζούσε στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο. Εκεί ζούσε ο άνθρωπος αυτός κι εκείνη αποφάσισε να μετακομίσει εκεί… Είχαν σχέση χρόνια. Δεν ήρθε να την αποχαιρετήσει, δεν το άντεχε. Μιλάμε λίγο.

Δε μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα, δεν ήρθε ούτε κατά τη διάρκεια της 6μηνης νοσηλείας της…

Στο τέλος πονούσε και δεν ήθελε να το δείχνει ούτε σε μένα. Ήθελε να δείχνει σε όλους ότι είναι καλά. Κανείς δεν περίμενε ότι θα πεθάνει, ούτε ο γιατρός της ότι θα επανέλθει ο καρκίνος μετά από 20 χρόνια. Την ημέρα που “έφυγε” μόνο, είχε “πέσει”, κοιμόταν πολλές ώρες και οι παλμοί της δεν ήταν καλά. Την προηγούμενη μέρα μου έλεγε να ετοιμάσω το αυτοκίνητό της για να βγει και να κάνουμε βόλτες. Η τελευταία της κουβέντα ήταν ότι με αγαπάει. Κοιμόταν, ξύπνησε και μου είπε, “Τακούλη μου, σε αγαπώ”» καταλήγει ο αδελφός της ηθοποιού.

Τα πιο σημαντικά