Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚαθημερινός «γολγοθάς» για τη Φωτεινή Αθερίδου: «Έχω 75% απώλεια ακοής, κάνω χειλανάγνωση....

Καθημερινός «γολγοθάς» για τη Φωτεινή Αθερίδου: «Έχω 75% απώλεια ακοής, κάνω χειλανάγνωση. Με την 3η φορά ακούω»

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show», το βράδυ της Τρίτης.

Το νιόπαντρο ζευγάρι στην κοινή συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον γάμο του, αλλά και για το πρόβλημα ακοής που έχει η Φωτεινή Αθερίδου, περιγράφοντας τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με χιουμοριστικό τρόπο.

«Η Φωτεινή έχει πρόβλημα με την ακοή, πρέπει να της μιλάς τρεις, τέσσερις φορές γιατί αλλιώς δεν ακούει. Έχει 75% απώλεια ακοής. Πρέπει να της μιλάς τρεις τέσσερις φορές. Με την πρώτη δεν τα ακούει. Με τη δεύτερη, τρίτη… Δηλαδή ένα κοινό ζευγάρι μπορεί να αράξει ο ένας στον καναπέ κι ο άλλος στην κουζίνα και λέει ο άλλος θα κατέβεις να πάρεις το παιδί που έρχεται με το σχολικό; Θα κατέβαινε. Εγώ λέω θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Σιωπή. Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ε; Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ναι», είπε ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

«Με την τρίτη φορά. Τώρα εντάξει μιλάς δυνατά και κάνω χειλανάγνωση. Έχω 75 % απώλεια ακοής» είπε η Φωτεινή Αθερίδου απευθυνόμενη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τα πιο σημαντικά