Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚαθηλώνει η Φωτεινή Παπαθεοδώρου για τον εγκλεισμό της σε μοναστήρι: «Δεν χρειάζεται...

Καθηλώνει η Φωτεινή Παπαθεοδώρου για τον εγκλεισμό της σε μοναστήρι: «Δεν χρειάζεται να φοβάσαι το άγνωστο»

Συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου έδωσε η Φωτεινή Παπαθεοδώρου. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τη φετινή τηλεοπτική της παρουσία, μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

Η νεαρή ηθοποιός υποδύεται τη μοναχή Ελισάβετ στη σειρά του MEGA και όπως έχει αποκαλύψει, για τις ανάγκες του ρόλου της, χρειάστηκε να κλειστεί για κάποιες ημέρες σε μοναστήρι.

Η ηθοποιός μέσα από τη συνέντευξή της, θυμήθηκε την εμπειρία της από τον εγκλεισμό της και παραδέχτηκε πως στην αρχή ένιωθε αρκετό άγχος, το οποίο όμως απέβαλε γρήγορα.

«Η αλήθεια είναι ότι, πριν φτάσω στο μοναστήρι, είχα άγχος. Η εικόνα που είχα στο μυαλό μου για τα μοναστήρια ήταν λιγάκι τρομακτική. Αντιθέτως, η Αγία Ειρήνη στο Ρέθυμνο είναι ένα πανέμορφο, ονειρικό, φιλόξενο μέρος που ξεχειλίζει από την αγάπη των μοναχών» ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Παπαθεωδόρου.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια η πρωταγωνίστρια του «Μαύρου Ρόδου», μπαίνοντας στο μοναστήρι, εκείνο που φοβόταν ήταν το άγνωστο:

«Περιτριγυρισμένη, λοιπόν, από όλη αυτή την ομορφιά της φύσης και έχοντας πολύ χρόνο μόνη μου, με τις σκέψεις μου, κατάλαβα πως, όταν δεν γνωρίζεις κάτι, δεν μπορείς και να το κατανοήσεις. Όλοι μας είμαστε άνθρωποι. Και δεν χρειάζεται να φοβάσαι το άγνωστο, γιατί συχνά σε υποδέχεται με ένα χαμόγελο».

Τα πιο σημαντικά