Καθηγήτρια παραιτήθηκε επειδή χτύπησε μαθητή που κοιμόταν για να τον ξυπνήσει

May 5, 2018 10:40 PM
More videos

Μια δασκάλα από την νότια Καρολίνα έφυγε από την δουλειά της, όταν καταγράφηκε από μια κάμερα να προσπαθεί να ξυπνήσει έναν μαθητή που τον είχε πάρει ο ύπνος. Ο τρόπος που προσπάθησε να τον ξυπνήσει ήταν να σταθεί μπροστά όρθια στο θρανίο του, να τον σκουντάει με το πόδι της και να του τραβάει τα μαλλιά.

Η Λίζα Χιούστον έφυγε από το λύκειο Αλμέτο στην νότια Καρολίνα μετά από 27 χρόνια δουλειάς στο ίδιο σχολείο, όταν το βίντεο κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε στα τέλη Απριλίου η Χιούστον φαίνεται όρθια πάνω στο θρανίο, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές ακούγονται να γελάνε.

Δείτε το βίντεο

Στο βίντεο η καθηγήτρια φαίνεται όρθια στο θρανίο να σκουντάει πολλές φορές τον θώρακα και τους ώμους του μαθητή. Επίσης, του τραβάει τα μαλλιά.

Στο μεταξύ, ο μαθητής προσπαθεί να καλύψει το κεφάλι με την ζακέτα του και να ξανακοιμηθεί.

“Αν ρωτήσετε οποιοδήποτε από τους μαθητές που έχω διδάξει θα σας πει ότι πολλές φορές κάνω πλάκα μαζί τους, να κάνω να μείνουν ξύπνιοι και γελάω μαζί τους”, ανέφερε η Χιούστον στο WYFF.

Η ίδια η Χιούστον παραδέχεται ότι το βίντεο φαίνεται παρεξηγήσιμο, αλλά πρόσθεσε ότι αν κάποιος δεν γνωρίζει την κατάσταση, δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά δεν συνέβη τίποτα κακό.

Η διεύθυνση του σχολείου ζήτησε από την καθηγήτρια να παραιτηθεί, αλλιώς υπήρχε περίπτωση να την απολύσουν.

Ο πατέρας του αγοριού ανέφερε στο FOX Carolina ότι ούτε εκείνος, ούτε ο γιος του ζήτησαν την τιμωρία της δασκάλας.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: