Καθηγητής Νομικής παραιτήθηκε και κατηγορεί την Κεραμέως ως σατανίστρια

5 Φεβρουαρίου, 2021 12:21 ΜΜ
More videos

«Αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι αυτό τον τρόπο», είπε ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Την παραίτησή του αποφάσισε να καταθέσει ένας καθηγητής Νομικής, καθώς, όπως λέει ο ίδιος, η Νίκη Κεραμέως ακολουθεί παγκόσμιες σατανικές οδηγίες.
Ένας καθηγητής Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης παραιτήθηκε από τη θέση του καθώς, όπως ισχυρίζεται, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ακολουθεί παγκόσμιες σατανικές οδηγίες.

Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε πως «ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κα. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας. Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ».

Στη συνέχεια τόνισε πως «κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε. Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο».

Ακολουθήστε μας στο facebook: