Καθηγητής Δημοκρίτειου για εμβόλια: «Θα αρρωστήσουν με καρκίνους τα παιδιά μας, είναι βιολογικό όπλο και συνωμοσία»

2 Μαρτίου, 20235:15 ΜΜ
More videos


Μπορεί ακούγοντας κάποιος τον Γεώργιο Παύλο να μην πιστεύει πως είναι καθηγητής Πανεπιστήμιου και όμως είναι πραγματικότητα πως ο αντιεμβολιαστής καθηγητής, διδάσκει Φυσική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Ειδικότερα, ο Γεώργιος Παύλος έβγαλε ένα λογύδριο-παραλήρημα κατά των εμβολίων για τον κορονοϊό, κάνοντας λόγο για «βιολογικό όπλο», για «συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας», για πείραμα, ενώ έσπειρε και πανικό και τρόμο, κάνοντας λόγο για καρκίνους και αρρώστιες στα παιδιά που θα εμβολιαστούν!

Όλα αυτά και πολλά… άλλα τα είπε ο Γεώργιος Παύλος σε συγκέντρωση στήριξης στους υγειονομικούς, οι οποίοι θα βγουν σε αναστολή εργασίας από 1 Σεπτεμβρίου εφόσον δεν κάνουν το εμβόλιο, την περασμένη Τετάρτη 25 Αυγούστου έξω από το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Τη συγκέντρωση πραγματοποίησαν απλοί πολίτες της Κομοτηνής, οι οποίοι όπως δηλώνουν δεν ανήκουν σε κανένα σύλλογο, φορέα ή παράταξη και αυτοοργανώνονται μέσα από σχετική σελίδα στο Facebook όπου ανταλλάσουν τις κοινές τους απόψεις και προγραμματίζουν τις δράσεις τους.

Όπως είπε μεταξύ άλλων ο Γεώργιος Παύλος:

«Εάν αφήσουμε να εμβολιάσουν τα παιδιά σημαίνει ότι μπαίνουν στη διαδικασία τα επόμενα χρόνια να αρρωστήσουν με καρκίνους, με εγκεφαλικά κλπ. Είναι τόσο έξυπνα στημένο αυτό το παιχνίδι που οι άνθρωποι δεν το αντιλαμβάνονται. Ως επιστήμονας κάθισα και μελέτησα όλες τις μελέτες που υπάρχουν και είμαι πεπεισμένος, γι’ αυτό και εκτίθεμαι δημόσια, και λέω ότι αυτό το εμβόλιο είναι δολοφόνος. Είναι βιολογικό όπλο, ένα πείραμα που γίνεται πάνω στην ανθρωπότητα και δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει. Οι άνθρωποι που εμβολιάζονται έχουν πέσει σε μία παγίδα διότι έχουν πιστέψει σε ένα ψέμα. Και μόνο το γεγονός ότι σε αναγκάζουν να βάζεις στο σώμα σου ουσίες που δεν ξέρεις, αυτό από μόνο του συνιστά έγκλημα. Δεν θα έπρεπε κανείς να το δέχεται. Κανείς δεν μπορεί να επιβάλει στον άνθρωπο να κάνει πάνω στο σώμα του οτιδήποτε. Θα πρέπει να φυλάξουμε το σώμα μας όπως φυλάμε τις εκκλησίες μας. Δεν θα έπρεπε να επιτρέπουμε σε κανέναν γιατρό ή πολιτικό να αγγίζει το σώμα μας τόσο βάναυσα. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, όπου η δημογραφία έχει καταρρεύσει, έρχονται τα εμβόλια να αποτελειώσουν τον ελληνικό λαό. Είναι χειρότερο απ’ ότι συνέβη το 1940, απ’ ότι συνέβη με τις γενοκτονίες. Τώρα το παθαίνει όλη η ανθρωπότητα. Όσοι επιστήμονες στηρίζουν αυτό το εγχείρημα, εγκληματούν. Θα πρέπει να δικαστούν κάποια στιγμή και να μπουν φυλακή».

Πηγή: xanthinews.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News