Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Κάθε μέρα κι ένας άντρας ζητάει να με παντρευτεί. Γαμπρός μου έκανε...

«Κάθε μέρα κι ένας άντρας ζητάει να με παντρευτεί. Γαμπρός μου έκανε πρόταση γάμου στο γάμο του»

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, η Ρία Ελληνίδου.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της στο παραδοσιακό τραγούδι, για την πρώτη της εμφάνιση σε πάλκο, όταν ήταν 13 χρονών, για τα βίντεο Tik Tok, τα οποία έχουν χιλιάδες ακόλουθους, αλλά και για τις «αξημέρωτες» εμφανίσεις της στα πανηγύρια.

«Ξεκίνησα από πολύ μωρό να θέλω να μάθω, να παίξω μουσική» είπε και πρόσθεσε πως σήμερα ξέρει να παίζει αρκετά μουσικά όργανα, αλλά η αδυναμία της είναι τα κρουστά: το νταούλι και το τουμπερλέκι.

«Από τότε που μιλάω τραγουδάω, δεν κάνω τίποτα άλλο. Τα πρώτα χρόνια έπαιζα και τραγουδούσα» είπε η Ρία Ελληνίδου.

44

Μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις ατάκες που χρησιμοποιεί για να αντιμετωπίσει τους άντρες θαμώνες, οι οποίοι αφού την πλησιάζουν, παρεκτρέπονται στα πανηγύρια και κέντρα, είπε «Θα το αντιμετωπίσω με γέλιο. Τους κόβω με το χιούμορ μου, δεν μαλώνω ποτέ. Θα του πω “έφυγες μάστορα, επόμενος”. Το πάλκο είναι ψηλά, δεν μας φτάνουν. Πάντα ζητάω να είναι ψηλό το πάλκο για να μη μας φτάνουν αλλιώς θα ανέβουν πάνω να χορέψουν και θα πάρουν σβάρνα τα καλώδια. Έχει τύχει να πέσει κάποιος και να καθίσει πάνω στον κιθαρίστα την ώρα που έπαιζε. Θα συμβούν πολλά».

45

«Κάθε μέρα μου κάνουν πρόταση γάμου. Έρχονται παντού. Όπου και να βρεθώ έρχεται κάποιος και μου λέει “Σε παντρεύει η μάνα σου;”. Μου έχουν πει “πληρώνω το βάρος σου σε χρυσό” και του λέω “ναι, ρε φίλε αλλά δεν είμαι πολλά κιλά, άσε με να πάω να φάω καμιά προβατίνα και να το συζητήσουμε”», απάντησε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

46

Η τραγουδίστρια είπε ακόμη κια γιατί απέρριψε προτάσεις για να συμμετάσχει σε μεγάλα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά