«Καθάρματα των ΜΜΕ!» – Οργή Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που νοσεί με κορωνοϊό

15 Απριλίου, 2022 12:29 ΠΜ
More videos

Σε μια οργισμένη ανάρτηση προχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος για ένατη μέρα βγαίνει θετικός στον κορωνοϊό και παρότι είναι ανεμβολίαστος περνάει ήπια τη νόσο, όπως αναφέρει.

Ο 67χρονος δημοσιογράφος αναφέρει σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι παρά το γεγονός ότι είναι καπνιστής και ο οργανισμός του είναι γενικά ταλαιπωρημένος, τα συμπτώματα που εμφάνισε ήταν ελάχιστα. «Αυτό δεν σημαίνει ότι το περνάνε όλοι οι άνθρωποι, σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει αυτή η κατάσταση η οποία περιγράφουν» σχολιάζει και επιτίθεται στην κυβέρνηση για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας.

Μάλιστα ο ίδιος συνοδεύει το βίντεό του με σχόλιο για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή αλλά και τα ΜΜΕ: «Καλημέρα σε όλες- όλους τους υγειονομικούς σε αναστολή. Μέχρι να επιστρέψουν στην εργασία τους θα ντρέπομαι ως άνθρωπος. Καθάρματα των ΜΜΕ, σιχαμένοι μισθοφόροι των καναλαρχών, δώστε τους πίσω τη ζωή τους! Το αφήγημα κατέρρευσε. Είναι το μόνο που κινδυνεύει! Το μεγάλο ψέμα σας!».