Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΑυτή είναι η λαγάνα με τα ντολμαδάκια που κάνει θραύση στη Θεσσαλονίκη

Αυτή είναι η λαγάνα με τα ντολμαδάκια που κάνει θραύση στη Θεσσαλονίκη

Πρωτοτυπεί για άλλη μια φορά φούρνος στη Θεσσαλονίκη, παράγοντας τις παραδοσιακές λαγάνες με νέες γεύσεις, όπως αυτή με γεύση ντολμαδάκια, προκαλώντας και το χιουμοριστικό σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τι άλλες γεύσεις «δένουν» τη λαγάνα με το σαρακοστιανό τραπέζι.
Διάσημες έχουν γίνει πλέον οι λαγάνες με γεύση… ντολμαδάκια που παράγει ένας φούρνος στην οδό Μπότσαρη στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από το χιουμοριστικό σχόλιο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tik Tok, ο οποίος μαθαίνοντας το γεγονός είπε ότι θα ζητήσει… πνευματικά δικαιώματα.

@kyriakosmitsotakis_

#fyp #tiktokgreece

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Η Ελένη Καλλίδου, η δημιουργός της λαγάνας με ντολμαδάκια που μίλησε στο GRTimes, επισημαίνει πως εκτός από τη λαγάνα με γεύση ντολμαδάκια, φέτος για πρώτη χρονιά ετοίμασε και λαγάνες στιφάδο, αλλά και λαγάνες με καραμελωμένο κρεμμύδι.

Η ίδια παράγει για 3η χρονιά, λαγάνες με ψημένο ταραμά και λεμόνι, με όλες τις παραπάνω γεύσεις να μπορούν να συνδυαστούν άνετα με πολλά πιάτα από το σαρακοστιανό τραπέζι και δώσουν άλλο «χρώμα» στα Κούλουμα.

Σύμφωνα με την κ. Καλλίδου, οι νέες γεύσεις εντυπωσιάζουν τους πελάτες της, κάποιοι από τους οποίους γελάνε στην αρχή, μετά όμως τους αρέσουν ιδιαίτερα.

Τα πιο σημαντικά