Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
διεθνή«Κατέρρευσε» ξαφνικά ενώ δούλευε: Νεκρός 38χρονος γνωστός σεφ – Τον βρήκε συνάδελφός...

«Κατέρρευσε» ξαφνικά ενώ δούλευε: Νεκρός 38χρονος γνωστός σεφ – Τον βρήκε συνάδελφός του

Κατέρρευσε ξαφνικά και πέθανε γνωστός σεφ στην Βρετανία σε ηλικία 38 ετών.

Ο λόγος για τον Ματ Χάλφορντ που έγινε γνωστός στο Ηνωμένο Βασίλειο από την εργασία του στο Watering Hole -που είναι το μοναδικό μπαρ σε παραλία στο Ηνωμένο Βασίλειο- από τότε που ήταν έφηβος με τους αδελφούς Jason, 41, και Lee, 42 και τον μπαμπά Mick.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail γιατροί και ναυαγοσώστες προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Συντετριμμένη η μητέρα του 38χρονου σεφ

Η μητέρα του Joanne Ballinger, 61 ετών, ανέφερε για τον θάνατο του γιου της:

«Ο Μάθιου νοιαζόταν, ήταν ένας στοργικός πατέρας, γιος και αδελφός. Θα έβαζε οποιονδήποτε πρώτο και θα βοηθούσε όποιον μπορούσε. Ήταν εργατικός. Έπαιζε μπάσκετ για την Κορνουάλη. Ήταν ζωηρός, γεμάτος ζωή».

Ο 38χρονος σεφ πήγε στο ψυγείο του μπαρ και «κατέρρευσε»

Και πρόσθεσε:

«Ακόμα προσπαθούμε να επεξεργαστούμε την απώλειά του. Ο Ματ εργαζόταν με τον φίλο του σεφ, τον Μαξ. Είχε πάει στο ψυγείο του μπαρ και άργησε να επιστρέψει. Τότε ο Μαξ πήγε να τον ψάξει. Τον βρήκε πεσμένο. Ο Μπομπ, ο ιδιοκτήτης, προσπάθησε να κάνει ΚΑΡΠΑ, αλλά ήταν πολύ αργά. Ήταν καλός και υγιής άντρας. Πήγε τελευταία φορά στο γιατρό το 2016. Δεν κάπνιζε και είχε σταματήσει να πίνει, δεν πήρε ποτέ ναρκωτικά, ήταν πραγματικά σε καλή κατάσταση».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντέβον και της Κορνουάλης δήλωσε:

«Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν γύρω στις 9.30 π.μ. στην παραλία Πέραπορθ μετά από αναφορές για την ευημερία ενός άνδρα. Ο άνδρας, ηλικίας 38 ετών, επιβεβαιώθηκε ότι απεβίωσε επί τόπου. Οι συγγενείς του έχουν ενημερωθεί. Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή».

Τα πιο σημαντικά