«Κατέρρευσε» ο Μικρούτσικος – «Το βράδυ αρρώστησε και το πρωί που τον πηγαίναμε στο νοσοκομείο έφυγε από τη ζωή»

15 Μαΐου, 2022 4:09 ΜΜ
More videos

Καλεσμένος στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής σχολίασαν τα όσα έγιναν στον χθεσινοβραδινό τελικό της Eurovision.

Με το τέλος της ενότητας της Eurovision, η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο για την παρουσία του στην εκπομπή, εκείνος ωστόσο την αιφνιδίασε.

Ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τη δύσκολη νύχτα που είχε και την απώλεια του αγαπημένου του σκύλου.

«Σας ευχαριστώ πολύ. Πέρα από το ευχαριστήριο, θέλω να πω ότι έχω ζήσει μια από τις πιο δύσκολες νύχτες της ζωής μου. Το βράδυ το σκυλάκι μας, το ένα και μοναδικό αρρώστησε και το πρωί στις 6 που τον πηγαίναμε στο νοσοκομείο έφυγε από τη ζωή. Ήταν σαν παιδί μου και γενικότερα τα ζώα είναι σαν παιδιά μας. Χίλια συγγνώμη που κράτησα στο τέλος να το πω. Δεν ήθελα να το πω. Αλλά ήθελα να πω πως η εκπομπή μου έκανε καλό. Είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Τον ένιωθα σαν παιδί μου. Ξαφνικά χωρίς λόγο και αιτία με εμετούς στη διάρκεια της νύχτας… Το πρωί χαράματα δεν το προλάβαμε» είπε με σπασμένη φωνή ο Ανδρέας Μικρούτσικος.