Κατέρρευσε άλογο στο Ενετικό Λιμάνι Χανιών – Τουρίστες αποδοκίμασαν τον αμαξά

24 Αυγούστου, 20175:25 ΜΜ
More videos

Πανικός επικράτησε στο Ενετικό Λιμάνι Χανιών όταν άλογο που έσερνε άμαξα, κατέρρευσε την ώρα που έκανε βόλτα, μπροστά στα μάτια των περαστικών.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το άλογο χρειάστηκε έναν κουβά νερό και αρκετές προσπάθειες για να συνέλθει, ενώ σοκαρισμένοι Βρετανοί και Γερμανοί τουρίστες αποδοκίμασαν έντονα τον οδηγό για τις συνθήκες διαβίωσης του αλόγου.

«Καθόμασταν σε διπλανή καφετέρια όταν ξαφνικά ακούσαμε έναν πολύ δυνατό κρότο. Ήταν τόσο μεγάλο το μπαμ που νομίζαμε ότι είχε πέσει κάποιο κτίριο» περιγράφει στο zarpanews.gr η κα Μάρω που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

«Αμέσως μετά επικράτησε πανζουρλισμός. Οι τουρίστες άρχισαν να φωνάζουν ‘Ντροπή σας! Εξοντώνετε τα ζώα!’. Έπειτα κάποιοι μας απομάκρυναν, δεν μας άφησαν ούτε να πλησιάσουμε ούτε να βγάλουμε φωτογραφίες» περιγράφει. «Φαίνεται πως δεν του είχαν δώσει νερό για ώρες γιατί δεν μπορούσε να σηκωθεί με τίποτα. Προσπαθούσαν να το σηκώσουν όμως ξανάπεφτε. Έπειτα το έλυσαν, του έδωσαν και ήπιε έναν κουβά νερό και μετά συνήλθε» προσθέτει.

Πηγή: zarpanews

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News