Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΚατερινόπουλος: «Πονάει αυτός ο πατέρας; Απλήρωτοι οι τάφοι των παιδιών του!»

Κατερινόπουλος: «Πονάει αυτός ο πατέρας; Απλήρωτοι οι τάφοι των παιδιών του!»

Νέες αποκαλύψεις του Θανάση Κατερινόπουλου για τα οικονομικά στοιχεία του Μάνου Δασκαλάκη. Επιχειρούσε να «χτίσει» άλλοθι η Ρούλα Πισπιρίγκου; 

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα και τους γονείς τους έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο κ. Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στο πληρεξούσιο που είχε στα χέρια του ο Μάνος Δασκαλάκης από τη σπιτονοικυρά, στα υπέρογκα ποσά που υπολείπονται σε λογαριασμούς ρεύματος, ενώ αποκάλυψε ότι η εκταφή της Μαλένας δεν έγινε, καθώς δεν έχουν πληρωθεί τα έξοδα για τους τάφους των παιδιών.

«Είχε ένα πληρεξούσιο στα χέρια του και αναλάμβανε να πληρώνει τα πάντα για τη σπιτονοικοκυρά. Πώς γίνεται να υπάρχει ένας λογαριασμός ΔΕΗ 8.000 ευρώ απλήρωτος; Υπάρχει και άλλος λογαριασμός του σπιτιού που χρησιμοποιούσε ως στούντιο 6.000 – 7.000 ευρώ απλήρωτος και υπάρχει και άλλος ένας κοινόχρηστος λογαριασμός ρεύματος απλήρωτος και αυτός. Και από την άλλη πλευρά, έκανε αγορές ο ίδιος», υπογράμμισε ο ταξίαρχος.

Αυτό, όμως, που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι ούτε οι τάφοι των τριών παιδιών είχαν εξοφληθεί:

Σήμερα έπρεπε να γίνει η εκταφή του πρώτου παιδιού που “έφυγε”. Αυτό, όμως, δεν έγινε, όχι μετά από αίτημα του παππού ή της γιαγιάς, αλλά επειδή δε δεχόταν το νεκροταφείο να μεταφέρουν τα οστά στον τάφο που είναι τα άλλα δύο παιδιά, γιατί οι τάφοι είναι και αυτοί απλήρωτοι. Δε φρόντισε ούτε τους τάφους τους να πληρώσει. Έχει πόνο μέσα του αυτός; Έχει πόνο μέσα της αυτή; Δεν έχουν βάλει ακόμα φωτογραφίες στους τάφους.

Κατερινόπουλος: «Η Ρούλα δεν “έχτισε” μόνη της άλλοθι για τον θάνατο της Τζωρτζίνας»

Στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τη διαρκή προσπάθειά της να βρίσκεται εντός νοσοκομείου η μικρή Τζωρτζίνα όταν της επέφερε τον θάνατο, προκειμένου να “χτίσει” ένα ισχυρό άλλοθι αναφέρθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Ένα παιδί χάθηκε στο σπίτι. Αυτό το άτυχος βρέφος έξι μηνών. Ένα άλλο παιδί πέθανε στο νοσοκομείο, η μικρή Μαλένα και στράφηκαν κατά γιατρών, αναζητώντας ευθύνες. Εάν και η Τζωρτζίνα άφηνε την τελευταία της πνοή στο σπίτι, τότε θα υπήρχε μεγάλος κώδωνας κινδύνου, θα εγείρονταν ερωτηματικά. Άρα έπρεπε να μεθοδευτεί να πεθάνει μέσα σε ένα μεγάλο νοσοκομείο. Ήταν όλα μεθοδευμένα», υπογράμμισε ο ταξίαρχος.

Η Ρούλα ήθελε να “χτίσει” ένα άλλοθι. Και αυτό το άλλοθι δεν το “έχτισε” μόνη της. Γιατί όταν και ο Μάνος παρακαλούσε να μπει το παιδί στη ΜΕΘ για να ενυδατωθεί, είχε κάνει εξετάσει ο Μάνος στο δικό του εργαστήριο ότι το παιδί χρειαζόταν ενυδάτωση;

«Γιατί να είναι μόνοι τους σε μονόκλινο; Γιατί επέμεναν να μπει σε ΜΕΘ; Όλα αυτά είναι στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη, είναι ενδείξεις, όχι αποδείξεις», κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος.

Τι λέει ο Θανάσης Κατερινόπουλος για το άλλοθι της Ρούλας στον θάνατο της Τζωρτζίνας και τη στάση του Μάνου – Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

Τα πιο σημαντικά