Κατερινόπουλος: «Να ερευνηθεί η ύπαρξη ασφαλειών ζωής στα τρία παιδία»

3 Απριλίου, 2022 12:43 ΠΜ
More videos

«Οι αρχές πρέπει να προβούν σε άρσεις λογαριασμών», ανέφερε χαρακτηριστικά

O Θανάσης Κατερινόπουλος, μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρου.

Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία σχολίασε αρχικά τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης: «Από ότι φαίνεται αρχίζουν τα όργανα. Αρχίζουν οι αποκαλύψεις. Κλασσικά σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα έτσι γίνεται και θα αρχίσει ο ένας να αντικρούει τον άλλον».

«Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι εδώ υπάρχουν ευθύνες και για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών», πρόσθεσε.

Κατερινόπουλος: Να ερευνηθεί η ύπαρξη ασφαλειών ζωής στα τρία παιδιά

Σύμφωνα με όσα ανέφερε «αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχών ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί».

Επιπλέον όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε «για να λέει κάτι τέτοιο η Ρούλα κάτι ξέρει, κάπου τον κρατάει. Ίσως σε κάτι που έκανε μόνος του ο Μάνος στο παρελθόν και το γνωρίζει πολύ καλά η Ρούλα. Ίσως σε κάτι που έκαναν μαζί και ο Μάνος προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρατηθεί στην άκρη».

«Μην ξεχνάτε ότι όπως είπα και νωρίτερα, είχε ένα πληρεξούσιο και είχε αναλάβει τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς τους της οποία ο θάνατος θα πρέπει να ερευνηθεί από της Αρχές. Ήταν μια κυρία ευκατάστατη, είχε σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Εδώ κάτι πρέπει να έγινε και αν δεν έγινε πρέπει να δοθεί απάντηση. Να προβούν σε άρση λογαριασμών. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι πουλήθηκαν δύο διαμερίσματα στην περιοχή της Πάτρας μετά τον θάνατο της Μαλένας», πρόσθεσε.

Όσο για την επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους, ο κ. Κατερινόπουλος είπε: «Νομικά δεν προβλέπεται από ότι γνωρίζω η διαδικασία της ανίχνευσης ψεύδους, αλλά και επιστημονικά δεν είναι αποδεκτό. Μπορεί να γίνεται για επικοινωνιακούς λόγους, δε ξέρω για ποιους λόγους γίνεται. Ουδέποτε έχει εφαρμοστεί στη χώρα μας».

Δείτε το βίντεο: