Κατερινόπουλος: «Δεν πείθει κανέναν πατέρα ο Μάνος Δασκαλάκης»

5 Απριλίου, 2022 1:08 ΠΜ
More videos

Μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης αποστασιοποιήθηκε πλήρως από την κατηγορούμενη, σε μια προσπάθεια να διαχωρίσει τη θέση του. Πριν την απολογία της συζύγου του μίλησε στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό και ισχυρίστηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε καταλάβει τίποτα.

«Έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου. Ο κύριος Δασκαλάκης δεν πείθει. Δε δένουν αυτά που λέει ο κύριος αυτός. Γιατί την επόμενη μέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας πήγε στην Εισαγγελία Αθηνών να πάρει παραγγελία για να μεταφερθεί το παιδί σε ιατροδικαστή της Πάτρας; Πού την βρήκε την ψυχραιμία αυτή; Μέσα στον πόνο του και την αγάπη του για την Τζωρτζίνα; Γιατί πήγε την επόμενη ημέρα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων για να πάρει από εκεί εντολή; Εμπιστεύονταν πολύ περισσότερο τον ιατροδικαστή της Πάτρας; Υπήρχαν λόγοι; Και ποιοι είναι αυτοί; Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις», διερωτήθηκε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

«Δε λέω ότι είναι συμμέτοχος, όμως αυτή η συμπεριφορά δεν πείθει κανέναν πατέρα, ούτε 20 ούτε 30 χρονών.,

Δείτε το βίντεο:

Πάτρα: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια»

«Αν μετάνιωνα μια φορά, τώρα τότε μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φθάσει αυτή η στιγμή. Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα! Ακόμα και τώρα θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου», ήταν τα λόγια του Μάνου Δασκαλάκη στον Πέτρο Κουσουλό. Διεχώρισε τη θέση του από την πρώην σύζυγό του που προφυλακίστηκε για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας και ζητά να βρεθεί η αλήθεια.

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη, ο Πέτρος Κουσουλός δήλωσε στο Star ότι ο πατέρας των τριών παιδιών ήταν σε απόγνωση:

Δε θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω φοβισμένο, τον είδα πολύ καταβεβλημένο βέβαια, αυτή είναι η αλήθεια. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσουμε τη συνέντευξη, μου έλεγε ότι αδυνατεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

Μάνος Δασκαλάκης: Η εργασία σε φαρμακαποθήκη και τα απειλητικά τηλεφωνήματα

Ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται ότι προσπαθεί να κόψει κάθε επαφή με τη σύζυγό του, η οποία έχει προσπαθήσει να του τηλεφωνήσει από τα κρατητήρια. Μαλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, φέρεται να έχει στην κατοχή του ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, στις οποίες εμφανίζεται να τον απελεί.

«Δε φοβάμαι τίποτα. Δεν έχω κανένα λόγο να φοβάμαι. Μπορεί να ελεχθούν τα πάντα. Μπορεί να ψαχτεί και η φαρμακαποθήκη, μπορούν να ψαχτούν όλα. Ο πατέρας μου δουλεύει εκεί και εγώ μεταφέρω πράγματα από φαρμακευτικές εταιρείες, από μια συγκεκριμένα εγώ. Δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι», είχε δηλώσει ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.