Κατερίνα Ζαρίφη: «Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί, να γίνω μαμά αγκαλιάς και όχι κοιλιάς»

14 Νοεμβρίου, 2022 2:06 ΠΜ
More videos

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Fishy την Κυριακή 13/11.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παράγωγος μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις σχέσεις της αλλά και στην επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί καθώς όπως είπε θέλει να γίνει μαμά αγκαλιάς και όχι κοιλιάς.

Όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη

«Είχα πει στη μάνα μου ότι θα πάω πολεμική ανταποκρίτρια στη και μου λέει «είμαι στον τάφο, έλα να μου ρίξεις το χώμα άμα φύγεις». Έτσι ξεκίνησα τη δημοσιογραφία, είπα ότι θα πάω πολύ δυναμικά. Μετά ήθελα να πάω στην Παλαιστίνη. Έχω κάνει αστυνομικό ρεπορτάζ, θαύμαζα πολύ τον Σόμπολο. Έχω κάνει και ρεπορτάζ καμικάζι, δηλαδή που ήμουν ρεπόρτερ και φεύγαμε με τον καμεραμάν, ακούγαμε δολοφονία στο τάδε σημείο και πήγαινα να κάνω ένα… μουσικοχορευτικό, όπως καταλαβαίνεις» είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Στη συνέχεια η ραδιοφωνική παραγωγός συμπλήρωσε: «Τον τελευταίο καιρό έχω χρεωθεί 2-3 σχέσεις. Δεν ισχύει καμία από αυτές. Είχα σχέση 9 χρόνια με τον Γιάννη που είναι και κολλητός μου τώρα, μόνο εγώ το έχω πετύχει αυτό στην Ελλάδα. Αν σου περνάει ο έρωτας και βλέπεις ότι με τον άλλον άνθρωπος συνεννοείσαι, γιατί όχι; Δεν είναι εύκολο. Όταν είναι στην ίδια φάση και οι δύο επιτυγχάνεται. Αν υπάρχει και το παραμικρό συναίσθημα δε γίνεται. Κι εγώ αν γούσταρα ακόμα θα είχα πάει να ξεμαλλιάσω την τωρινή».

Τέλος, η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί και να γίνει μαμά αγκαλιάς και όχι κοιλιάς: «Δεν έχω αποκλείσει να κάνω οικογένεια, αν έρθει ένα παιδί τώρα με χαρά. Αλλά η ηλικία όσο περνάει δυσκολεύει το αποτέλεσμα, έχω βάλει στόχο να υιοθετήσω ένα παιδί, να γίνω μαμά αγκαλιάς και όχι κοιλιάς αν δεν προλάβω».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο: