Κατερίνα Ζαρίφη: Η θεαματική αλλαγή στο σώμα της μέσα από δέκα φωτό

14 Αυγούστου, 2021 5:24 ΜΜ
More videos

H Κατερίνα Ζαρίφη είναι άλλος άνθρωπος! Έχασε πολλά κιλά λίγο πριν το καλοκαίρι και… άλλαξε στυλ!

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι πιο αδύνατη από ποτέ και έχει εντυπωσιάσει ακόμα και τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram με τις φωτογραφίες της άλλοτε με υπέροχα φορέματα, ολόσωμες φόρμες, τζιν αλλά και πρώτη φορά δημοσίευσε στιγμιότυπό της με μαγιό!

Έχασε τα παραπανίσια κιλά και έχει μείνει μισή, όχι ότι ποτέ είχε θέμα με τα κιλά της, αλλά αυτή τη φορά και χωρίς να είναι αυτός ο σκοπός της ζωής της, έχει αδυνατίσει πολύ και είναι μία άλλη!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια είχε πει για την απώλεια των κιλών της: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει βάρος, χάνει βάρος.»!

Και είχε αναφέρει: «Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ,. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού» είχε πει!

Μάλιστα, αποκάλυψε πως αιτία για να χάσει βάρος και να προσέξει ιδιαίτερα τη διατροφή της στάθηκε η περιπέτεια υγείας της με τον κορονοϊό.

Και είχε τονίσει: «Εγώ μετά τον κορονοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό». «Το μυστικό μιας πετυχημένης δίαιτας είναι να την βαφτίσεις διατροφή και όχι δίαιτα. Αν κάνεις ένα στραβοπάτημα μη σε πάρει από κάτω», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Εμείς συγκεντρώσαμε δέκα φωτογραφίες που μας εξέπληξαν και η αλλαγή στο σώμα της είναι θεαματική!

Ακολουθήστε μας στο facebook: