Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχω κάνει σeξ στην εφορία, είχα νευριάσει από το πρόστιμο»

2 Οκτωβρίου, 2021 3:31 ΜΜ
More videos


Αποκάλυψε στην εκπομπή του MEGA «Καλημέρα» πως είχε ψάξει τα likes του συντροφού της και είχε μιλήσει σε κοπέλες που διεκδικούσαν τον σύντροφό της

Σε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA «Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε ανοικτά για όλα, για προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

Αναφέρθηκε στην ερωτική της ζωή αποκαλύπτοντας ότι έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν σύντροφό της. «Δεν έχω ψάξει κινητό, έχω μιλήσει σε κοπέλες που τον διεκδικούσαν, έχω μετρήσει likes» είπε χαρακτηριστικά. Εντύπωση προκάλεσε η εκμυστήρευσή της ότι έχει «συνερευθεί ερωτικά στην εφορία». Και σύμπλήρωσε «Ήταν τα νεύρα, ήταν το πρόστιμο; Μας βγήκε».

Επίσης μίλησε για την κριτική που έχει υποστεί σημειώνοντας ότι «Το έχω “φάει’ το ξύλο μου κατά τη διάρκεια των χρόνων μου από άλλες εκπομπές. Θυμάμαι πέντε τελάρα και τρεις ανθρώπους να μας βρίζουν», σημειώνοντας ότι: «Δεν στέκομαι αν είπαν για τα κιλά, το ύψος ή τον πισινό μου. Τότε οι γονείς μου ήταν ενοχλημένοι».

Επίσης, έκανε λόγο ότι την ενοχλεί το «αδυνάτισες, αδυνάτισες» που της λένε, όπως την ενοχλεί εάν πάχυνε.

Η Κατερίνα δήλωσε ακόμα ότι αν έπρεπε να αλλάξει κάτι σε εκείνη, «θα άλλαζα την ανικανότητά μου να λέω όχι», ενώ θα ήθελε να έχει περισσότερα μαλλιά.

Πηγή: protothema.gr