Κατερίνα Στικούδη: «Δε θα απολογηθώ αν έλειπα 4-5 ώρες από το παιδάκι μου»

23 Φεβρουαρίου, 2022 2:34 ΜΜ
More videos

Φιλοξενούμενη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Τρίτης η Κατερίνα Στικούδη η οποία έδωσε τη δική της απάντηση στα αρνητικά σχόλια των οποίων έγινε αποδέκτης με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση για το J2US λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της.

«Ζούσα τέτοια χαρά που δεν μπορούσα να ασχοληθώ με κανένα αρνητικό σχόλιο. Υπήρξε κόσμος που δεν του άρεσε αλλά και κόσμος που το στήριξε. Επειδή κάνουμε αυτή τη δουλειά που έχει να κάνει με την προβολή έχει διαφορά από μία γυναίκα που επέστρεψε στο γραφείο; Γύρισα, επέστρεψα, ήμουν καλά, ούτε θα απολογηθώ αν έλειπα 4-5 ώρες ούτε θα κάτσω να δείξω πόσες ώρες είμαι πάνω από το παιδάκι μου. Δεν κάνω πράγματα για να αποδείξω κάτι» τόνισε η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

«Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι και θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι την κούραση. Με ρωτάνε όλοι αν κοιμάμαι και πάνε όλα αυτά σε δεύτερο χρόνο. Σκέφτεσαι πότε θα τον δεις και θα τον πιάσεις αγκαλιά. Με το που τον βλέπω φεύγει οποιαδήποτε σκέψη»

Δείτε το βίντεο: