Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΔημήτρης Κόκοτας: Σήμερα ή αύριο νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του – «Γίνεται σε...

Δημήτρης Κόκοτας: Σήμερα ή αύριο νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του – «Γίνεται σε πολύ αργούς ρυθμούς» λέει η σύζυγός του


Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την προηγούμενη Πέμπτη 28 Μαρτίου νοσηλεύεται στο «Γεώργιος Γεννηματάς» ύστερα από έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς, μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, επικαλούμενος τους γιατρούς, υπάρχει μία σταθερότητα που θεωρείται καλό σε αυτή τη φάση. Σήμερα ή αύριο θα ξαναγίνει προσπάθεια αποσωλήνωσής του.

Η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα Πετράκη, μίλησε στο Πρωινό, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια, η οποία γίνεται σε πολύ αργούς ρυθμούς, όπως έχουν πει και οι γιατροί. Αυτό περιμένουμε».

Για τη δράση αγάπης που έγινε από τον φίλο του, σχεδιαστή Ερωτόκριτο, είπε: «Είναι μία από τις κινήσεις που κάνει ο κάθε άνθρωπος που νιώθει την ανάγκη να το κάνω. Θα μπορούσαν να γίνουν πολλές τέτοιες κινήσεις και να μην ενημερωθώ. Μία φίλη που είναι εκτός χώρου, μία τελείως άσχετη κοπέλα τυχαίνει να τον γνωρίσει, με ρώτησε. Επειδή την εμπιστεύομαι λοιπόν σαφώς της έδωσα την άδεια γιατί είναι κάτι θετικό. Δεν θα είχα κάποια αντίρρηση ακόμα κι αν δεν με ρωτούσαν. Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που γίνεται».

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά