Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Βάφτισαν τον γιο τους

9 Ιουνίου, 2018 6:47 ΜΜ
More videos

Baby bloom στην ελληνική showbiz. Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου βάφτισαν σήμερα τον μικρό τους πρίγκιπα στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Το γνωστό ζευγάρι και αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο του «Στη Φωλιά των Κου Κου» στο Star υποδέχτηκε λίγους συγγενείς και φίλους σε μια συγκινητική τελετή που έγινε στο Λυκαβηττό.

Ο μικρός τους μπόμπιρας που είναι πια 2 χρόνων πήρε το όνομα…  Αρίωνας – Ιωάννης. «Θα τον βαφτίσουμε Αρίωνα-Ιωάννη. Το δεύτερο όνομα Ιωάννης, θα το δώσουμε από τον πατέρα μου, που έχει πεθάνει, αλλά θα τον φωνάζουμε Αρίωνα», είχε αποκαλύψει η Κατερίνα Καραβάτου σε συνέντευξή της πριν λίγες μέρες.  Νονοί του μικρού είναι η  Έλενα Χριστοπούλου και οι άλλοι δυο στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Οι διάσημοι γονείς έφθασαν από νωρίς στην εκκλησία με τον γιο τους και την κόρη του Αέλια και έλαμπαν από χαρά και ευτυχία. Η Κατερίνα είχε πιασμένα ψηλά τα μαλλιά της και φόρεσε ένα κομψο μπεζ φόρεμα. Ενώ στα λευκά ήταν ντυμένη και η κόρη της. Σε μπλε και λευκούς τόνους κινήθηκε και ο Κρατερός Κατσούλης, ενώ πρωταγωνιστής ήταν ο μικρός μπόμπιρας με το militaire jacket του.

Το «παρόν» στη βάφτιση έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν οι: Αποστολία Ζώη, η Νόνη Δούνια, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Μπέσσυ Μάλφα με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, η Αντιγόνη Ψυχράμη με τον Δημήτρη Μακαλιά, ο Κώστας Αρζόγλου, η Κατερίνα Τσάβαλου με όλη την οικογένεια και πολλοί ακόμη.

Μετά τη βάφτιση θα ακολουθήσει το παραδοσιακό κέρασμα στους καλεσμένους, έξω από την εκκλησία.

Αποστολία Ζώη

Η νονά Έλενα Χριστοπούλου

Κώστας Αρζόγλου

Χριστίνα Αλεξανιάν

Η Νόνη Δούνια με τον σύζυγό της

Ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου και τα παιδιά τους

Δημήτρης Μακαλιάς, Αντιγόνη Ψυχράμη

Μαρία Ηλιάκη

Κατερίνα Τσάβαλου με τον σύζυγό της και την κόρη τους

Φωτεινή Ψυχίδου με την κόρη της

Στέφανος Κωνσταντινίδης με την οικογένειά του

Μπέσσυ Μάλφα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Τίνα Μεσσαροπούλου με τον γιο της

Γιώργος Κρικοριάν

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το tlife

Ακολουθήστε μας στο facebook: